Skip to main content

Business Analist

Business Analist

Fulltime

Nederland

Lijkt ‘t je wat om in een internationale omgeving technische puzzels op te lossen waardoor klanten nóg beter geholpen worden? Dan is jouw baan om in door te groeien.

meld je aan
Voordelen Formorrow vacatures

Daarom is dit een topbaan:

 1. Je werkt bij een grote bank  in een DevOps-team dat technische oplossingen ontwikkelt voor betalingsverkeer voor grootzakelijke klanten.
 2. Jij bent de brug tussen het IT-systeem en de rest van de bank (die lang niet altijd wat snapt van IT).
 3. Met je team verbeter je het systeem continu en voeg je nieuwe functionaliteiten toe, zodat gebruikers steeds beter geholpen worden.
 4. Je levert een actieve bijdrage aan de transitie naar een nieuw, toekomstbestendig platform: een superleerzame ervaring.
 5. Je kunt losgaan op complexe vraagstukken en systemen en hebt een superafwisselend en uitdagend takenpakket.

Meld je aan als Business analist

Ben jij de volgende Business Analist bij één van onze opdrachtgevers. Kom erachter en meld je aan voor de IT-intake van Formorrow. Via onze academy leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

Stel je voor

Je werkt in een internationaal en ervaren DevOps-team, waarin je je meteen thuis voelt. Jij duikt in de complexe samenhang tussen verschillende systemen. Daarbij komt je kennis van databases goed van pas. Daarnaast stel je requirements op en vertaalt ze naar technische oplossingen voor je collega’s. Dat doe je vol plezier, want dat staat in je team voorop! Als Business Analist ben jij de brug tussen het systeem en de rest van de bank.

Een baan vol groeipotentieel

Binnen je team is er volop ruimte voor jouw inbreng. Je afdeling is laagdrempelig en informeel, dus als je een goed idee hebt, krijg je de kans om het uit te werken. Met de ervaring die je opdoet in deze baan kun je veel kanten op, binnen je team – en binnen de bank. Nog verder de techniek in, of juist meer de businesskant op? Het is aan jou!

Jouw profiel

Herkenbaar

 • Goed in Engels
 • DevOps, Scrum, Jira
 • Databases
 • Leuk om te puzzelen
 • Interesse in de business

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Kelly Credoe
Talent advisor