Low-code

CareerDay 2022

online, via gather.town

1 juni, 14:00-18:00 uur

schrijf je in

Zet jij binnenkort de stap naar je eerste baan in de IT? Dan is onze virtuele CareerDay hét event om in je agenda te zetten. Makkelijk bij te wonen vanachter je laptop en ultiem om je oriëntatie te kickstarten. Zien we je 1 juni?

Ontdek je mogelijkheden

Maak kennis met potentiële werkgevers, van fintechs tot start-ups. Laat je CV & LinkedIn-profiel checken door onze Talent Advisors. Volg workshops over allerhande topics als low-code en sollicitatiegeheimen. En stap ’t digitale Formorrow-café binnen om te praten met trainees uit de Formorrow Academy. Ontdek jouw mogelijkheden in de IT, kortom!

Start je carrière bij Formorrow

CareerDay line-up:

Ontmoet potentiële werkgevers

Speeddate met werkgever(s) van jouw keuze. Check hieronder wie aanwezig zijn. De komende weken voegen we steeds meer bedrijven toe!

CV & LinkedIn-profiel check

Benieuwd naar de deskundigheid van jouw CV & LinkedIn-profiel? Onze Talent Advisors geven je in een persoonlijk gesprek tips & tricks.

Diverse workshops

Volg interessante workshops over allerhande topics als low-code en sollicitatiegeheimen.

In gesprek met trainees

Liever in gesprek met Formorrowers uit de IT Academy zodat je meer te weten kan komen over hun ervaringen? Check, ook zij staan voor je klaar.

TechTalk

We nemen een actueel IT-thema onder de loep in deze talk! Binnenkort meer over het onderwerp van de talk..

Formorrow home

Maak kennis met potentiële werkgevers op de CareerDay

IT-vacatures schieten als paddenstoelen uit de grond en het is lastig om te ontdekken welke werkgever echt bij jou past. Plan daarom verschillende speeddates op de CareerDay en kom er in korte tijd achter welke werkgevers een match zijn met jou.

Deelnemende bedrijven:

Triodos

Triodos bank logo

Triodos Bank is één van de meest duurzame banken ter wereld. Ruim 700.000 klanten zijn onderdeel van deze positieve beweging. Triodos is ervan overtuigd dat geld veranderkracht heeft. Geloof jij dat ook? Ontmoet Triodos op de CareerDay.

Oracle

Oracle logo

Wie kent Oracle niet? Dit enorme softwarebedrijf biedt zo’n beetje ’s werelds meest complete, open en geïntegreerde bedrijfssoftware aan. Ze zitten dan ook in maar liefst 175 landen. Wat je mogelijkheden bij Oracle zijn? Oracle vertelt je dat graag.

Rabobank

Rabobank logo

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Dat zij voor miljoenen klanten werken in 40 landen, wist je misschien al. Maar weet jij dat Rabobank op 101 manieren werkt aan een betere wereld? ‘Growing a better world together’ is niet voor niks hun slogan!

Witteveen+Bos

Witteveen+bos logo

Dit advies- en ingenieursbureau lost complexe uitdagingen op. Jaarlijks voeren zij 4.000 projecten uit op het gebied van water, infra, milieu en bouw en werken ze aan een betere leefomgeving voor iedereen. Wil jij waardevolle oplossingen creëren voor de maatschappij?

ABN AMRO

ABN AMRO logo

De wereld verandert, en de ABN AMRO verandert mee. ABN AMRO is een bank die vooruit wil en dat zie je in alles. Door volop in te zetten op de digitale revolutie bouwen zij aan de bank van de toekomst. Bouw jij mee? Kom dan 1 juni in contact met ABN AMRO!

Intraffic

Intraffic logo

Heb jij hart voor de wereld van verkeer en vervoer? En wil je werken aan oplossingen die onmisbaar zijn voor reizigers? Intraffic is meester in mobiliteit en verbetert bereikbaarheid door met passie te werken aan duurzame, innovatieve IT-oplossingen.

DUO

DUO logo

DUO maakt onderwijs en ontwikkeling mogelijk. Dan gaat het heel concreet om kinderen in schoolbanken. Of inburgeraars. Of om geld voor hogescholen en universiteiten. En daar hebben ze goede mensen voor nodig. Ben jij dat? Maak dan kennis met DUO!

Meld je aan voor CareerDay 2022

De CareerDay is helemaal gratis en makkelijk te bereiken: deze editie is virtueel!

    Hoe ken je ons?

    Nu al benieuwd naar je mogelijkheden in de IT?

    Geen tijd om te wachten tot de CareerDay? En wil je nu al inzicht krijgen in welke vacatures en bedrijven bij jou passen? Meld je dan direct aan voor een telefonische intake met één van onze Talent Advisors.

    plan je intake