Duik dieper met de Data Science Specialty

meld je aan

Ben jij een starter in data science en op zoek naar een baan als Data Scientist? Dan is de Data Science Specialty iets voor jou. In de tweejarige Data Science Specialty leer je alles op het gebied van data science, data analytics en business analytics, terwijl je ervaring opdoet als Data Scientist bij ING.

 

Data, data en nog eens data

Heb jij een neusje voor data en analytics? Wil jij data op de juiste manier verzamelen, inrichten en hieruit conclusies trekken en beslissingen nemen? Dan biedt ING jou in samenwerking met Formorrow een traineeship waarin jij je ontpopt tot Data Scientist. Je wordt twee jaar opgeleid en gecoacht in de Formorrow Academy en je werkt als Data Scientist bij ING.

“Het traject zelf is super effectief. Door middel van een kleine klas en bekwame leraren is er veel aandacht in persoonlijke begeleiding.”

Ivan Simsic Babic
Kandidaat Discovery Day

“De methode van Formorrow is heel volledig. Je duikt aan de ene kant de techniek in, maar je leert ook alles over sociale skills. Zoals presenteren, onderhandelen en samenwerken!”

Jerry Jeremiah
Cloud Implementatie Consultant

Dit ga je doen als Data Scientist

Jij begint in het Credit Risk-team van ING. Dit team schat alle risico’s van de kredieten die verstrekt worden in. En hier worden de voorspellende modellen gemaakt en geïmplementeerd. Daar ga jij een grote rol in spelen. Je leert in SAS data te gebruiken, modellen te implementeren, API’s te developen, te testen en te deployen. Impact maken? De cijfers die jij met je collega’s realiseert, worden gebruikt in het jaarverslag van ING. Nieuwe mensen en modellen leren kennen? Iedere 6-9 maanden wissel je van team!

Een jonge, lachende vrouw met gemillimeterd witblond haar zit op een tafel naast een plant. Ze draagt een ronde bril, een zwarte blouse met witte stippen, en een gele ribfluwelen broek. In haar schoot houdt ze een dichtgeklapte zilveren laptop vast.
Over Formorrow

Start je carrière als Data Scientist

  1. Plan je intake en upload je cv. Liever anoniem aanmelden? Dat is geen enkel probleem.
  2. We kijken eerst of je cv past bij de Data Science Specialty en bevestigen daarna je intake.
  3. Door bij Formorrow? Tijdens de Discovery Day leer je jezelf beter kennen en ontdek je of de rol van Data Scientist bij ING bij je past.
  4. Nu is het tijd om ING te leren kennen. In een gesprek tast je af of er een match is tussen jou en ING.
  5. Zodra je start als Data Scientist bij ING, start je ook met de Data Science Specialty.

De voordelen van de Formorrow IT Academy

Meer dan een IT-traineeship

Via Formorrow werk je aan je persoonlijke ontwikkeling én je ontwikkeling als IT-specialist.

Klaar voor de start

Je kunt meteen uit de startblokken – en hebt alles in huis om sneller door te groeien.

Je eigen coach

Spar over je carrière met een topcoach uit de praktijk, bij wie je altijd terecht kan.

Je vaste Formorrow-groep

Je doorloopt de trainingen met een vaste groep, waarmee je twee jaar optrekt.

Voor al je vragen

Hoelang duurt de Data Science Specialty?

De Data Science Specialty, een speciale editie van de IT Academy, duurt 2 jaar. De volledige periode werk je als Data Scientist bij ING en volg je SAS-traingingen én alle activiteiten uit de Data Science Specialty.

Kies ik zelf waar ik ga werken?

Met de Data Science Specialty ga je bij ING werken. Met onze onderbouwde Formorrow-methode helpen we je in drie fasen om je toekomst in eigen hand te nemen: Know, Find, Grow. Op basis van jouw uitkomsten uit de Discovery Day bekijken we zorgvuldig of ING bij je aansluit.

Waar volg ik de technische trainingen?

De technische SAS-trainingen worden door SAS-specialisten gegeven en volg je bij ING op kantoor. Trainingen en workshops uit de IT Academy vinden plaats in ons gezellige pand in Amersfoort. Je doorloopt deze samen met jouw eigen groep.