Skip to main content

Accountmanager

Accountmanager

32-40 uur

Groningen

Geloof jij in de kracht van talent? Ben jij gedreven, bekend met acquisitie en graag bezig met het verstevigen van bestaande accounts? Werk jij ’t liefst samen met een toegewijd team? Wil je zorgen dat onze IT-talenten op de beste baan terechtkomen? En wil je het succes van een eerlijke dienst met grote toegevoegde waarde vergroten? Lees dan snel verder.

solliciteer
Opdrachtgevers Formorrow

Daarom is dit een topbaan:

 1. Goed salaris (€2500 – €5250 afhankelijk van werkervaring), aantrekkelijke bonusregeling, mobiliteitsplan met een NS Business Card of elektrische leaseauto, laptop, iPhone en pensioenregeling.
 2. We werken vanuit ons nieuwe kantoor in Groningen, maar bieden ook ruimte om hybride te werken. En met een toelage richt je thuis je werkplek in.
 3. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom behoort een eigen coach of een opleiding tot de mogelijkheden.
 4. Onze vestiging in Groningen is splinternieuw. En die zet jij (verder) op de kaart!
 5. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.

Solliciteer als Accountmanager

Zie jij jezelf werken als Accountmanager bij Formorrow? Geef je enthousiasme door!

solliciteer

Bij Formorrow geloven we in de kracht van individueel talent. Deze focus tilt ons naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat we in de huidige arbeidsmarkt in staat zijn om een groeiend aantal kandidaten aan te trekken voor onze IT Academy. Deze kandidaten verbinden we aan organisaties waar zij tot hun recht komen. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en tegelijk koesteren we bestaande accounts. En daar kom jij om de hoek kijken! We zijn op zoek naar een resultaat- en mensgerichte Accountmanager die staat te popelen om interessante accounts enthousiast te maken voor Formorrow in de 3 Noordelijke provincies.

Dit ga je doen

Je komt terecht in een nieuwe team in Groningen en je werkt nauw samen met collega’s uit Amersfoort. Met deze Talent Advisors, Consultants en Accountmanagers zorg je ervoor dat het aanbod van vacatures zo goed mogelijk wordt afgestemd op de young professionals. Als Accountmanager heb je contact met potentiële (key)accounts, signaleer je waar de kansen liggen en haal je vacatures binnen. Bij bestaande accounts weet je op welke afdelingen wij bekend zijn, en waar je kan uitbreiden. Je werkt op strategisch niveau aan het onderhouden en uitbouwen van onze relaties. Je blijft goed op de hoogte van wat er speelt in jouw accounts en waar de behoeftes liggen. Je schakelt moeiteloos tussen gesprekspartners op C-Level, hiring managers en IT-talenten. Jouw expertise en vaardigheden maken je een stevige gesprekspartner voor onze klanten en een visitekaartje voor Formorrow.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Ons gaat ’t om wie jij bent; je hebt pit, je wil resultaten bereiken met je team, en je vindt het leuk om (potentiële) klanten op een persoonlijke manier te benaderen.
 • Minimaal een Hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager en affiniteit met de IT-doelgroep.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het doen van new business.

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Accountmanager bij Formorrow in ons nieuwe kantoor in Groningen

Marcel Drent
Business Unit Manager