Skip to main content

Content Marketeer

Content Marketeer met neusje voor taal

32-40 uur

Amersfoort

Als Content Marketeer maak je creatieve content waarmee je onze doelgroepen weet te raken. Je managet de social media kanalen, maakt een effectieve contentstrategie en je ontdekt de nieuwste online kanalen. Tot slot tover je met woorden en is ieder woord uit jouw pen als een pijl in ’t hart van onze doelgroep.

solliciteer
Formorrow, voor morgen

Daarom is dit een topbaan:

 1. Je krijgt een toelage om thuis je werkplek in te richten, maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal- en tafeltennisduels en meeborrelt op vrijdag).
 2. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom start jij net als onze talenten in de Formorrow Academy en krijg je jouw eigen coach.
 3. Nieuw idee of initiatief? Je gooit een balletje op en werkt je geniale plan uit. Bij Formorrow is daar alle ruimte voor.
 4. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.
 5. Goed salaris op basis van jouw ervaring, laptop, iPhone, 25 vakantiedagen (en de mogelijkheid tot kopen/sparen van dagen), thuiswerktoelage en pensioenregeling.

Solliciteer als Content Marketeer

Zie jij jezelf werken als Content Marketeer bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Wij verbinden talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. We helpen talent hun eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als zichzelf. En werkgevers verbinden we aan precies de juiste teamleden. Als Content Marketeer bij Formorrow breng je échte verhalen over deze Formorrowers en werkgevers naar voren.

Dit ga je doen

Het internet heeft geen geheimen voor jou en Google is je derde hersenhelft. Je scrolt de hele dag door een mix van je favoriete social kanalen en gramt er lustig op los. Je managet daarom onze social kanalen en bredere contentstrategie. Je bedenkt en creëert content en vult de contentkalender. Je hebt een creatief brein dat altijd bomvol ideeën zit. Tegelijkertijd analyseer je de statistieken om te bekijken wat het effect is van je content en de gemaakte contentstrategie.

Omdat je in het marketingteam komt te werken, heb je interesse in leadgeneratie en inzicht in de werking van de markt. Je ondersteunt bij het opzetten van campagnes en kent je weg binnen SEO. Bovendien stuur je ons online bureau aan, die zich bezighouden met SEO, SEA en online campagnes.

Tenslotte durf je jouw beheersing van taal in één adem perfect te noemen. Jij weet namelijk precíes hoe je een boodschap verpakt, en vertaalt in een handomdraai een matige tekst naar een tekst die bestseller-waardig te noemen is.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Je bent een gedreven Content Marketeer met minimaal twee jaar ervaring in het maken van content.
 • Je baant je makkelijk een weg door social en al haar mogelijkheden. Bij voorkeur ben je bewezen actief op social media en heb je een online footprint waar je u tegen zegt.
 • Je bent een tekstschrijver pur sang, en schrijft met gemak mooie teksten in het Nederlands en het Engels.
 • Het is een grote pré als je ervaring hebt met SEO-copywriting.
 • Het is een pré als je thuis bent in WordPress, Google Analytics en de Adobe Creatieve Suite (Illustrator, Photoshop, After Effects en/of Premiere).

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Content Marketeer bij Formorrow in ons hippe kantoor in Amersfoort

Mirjam Nijenhuis
Marketing Manager