Skip to main content

Controller

Controller

32-40 uur

Amersfoort

Wil jij helpen de groeiambities van een jong en gezellig bedrijf op een financieel verantwoorde manier waar te maken? Ben jij een finance-alleskunner die analyses, prognoses en adviezen maakt waar wij op kunnen bouwen? En lijkt het jou (optioneel) leuk om leiding te geven aan een team van drie enthousiaste en gedreven Business Support medewerkers? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

solliciteer
Opdrachtgevers bij Formorrow

Daarom is dit een topbaan:

 1. Goed salaris (€3500 – €5500 afhankelijk van werkervaring), NS Business Card, laptop, iPhone en pensioenregeling.
 2. Voor alles dat je kunt worden: persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom behoort een eigen coach en/of een opleiding tot de mogelijkheden.
 3. We werken hybride. Met een toelage richt je thuis werkplek in, maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal- en tafeltennisduels en meeborrelt op vrijdag).
 4. Jij zorgt dat de financiële systemen en processen effectief, efficiënt en nauwkeurig verlopen. En als het binnen je ambities past kun je ook team Business Support aansturen.
 5. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.

Solliciteer als Controller

Zie jij jezelf werken als Controller bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Wij verbinden talent in IT met banen om in door te groeien. Wij zijn er voor talent dat dieper durft te duiken, om verder vooruit te kijken. Voor werkgevers op zoek naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag. En de uitblinkers van morgen. Met een grondig opleidingstraject sturen we op een duurzame carrière waarin onze talenten bevlogen en competent aan het werk zijn binnen ons brede netwerk van opdrachtgevers. Als Controller zorg jij dat we dit op een financieel verantwoorde en gezonde manier kunnen doen.

Dit ga je doen

Als Controller bij Formorrow ben je de drijvende kracht achter de financiële stabiliteit en groei van ons bedrijf. Jouw rol is van onschatbare waarde, omdat je ervoor zorgt dat onze financiële systemen en processen vlekkeloos, effectief en efficiënt verlopen. Maar dat is slechts het begin van wat je kunt bereiken. 

Binnen Formorrow heb je de unieke kans om jouw ambitie waar te maken en zelfs het Business Support team te leiden. Jouw analyses vormen het fundament waarop we operationele, tactische en strategische beslissingen nemen. Zo geven we vorm aan de financiële groei van ons bedrijf en zetten we nieuwe standaarden in de industrie. 

Maar jouw rol gaat verder dan alleen Finance. Je bent de sturende kracht achter ons backoffice en HR-team, en je fungeert als strategisch partner van de directie. Dit betekent dat je invloed hebt op elk aspect van onze organisatie en de koers van ons bedrijf bepaalt. 

Als Controller bij Formorrow ben je niet alleen een financiële expert, maar ook een visionair en leider. Jouw impact reikt verder dan de cijfers; je vormt de toekomst van ons bedrijf. Maak deel uit van ons team, waar jouw potentieel onbegrensd is en waar jouw bijdrage het verschil maakt. Daaronder vallen de taken: 

 • Verwerken van de maandelijkse financiële afsluiting, voor moeder en dochter Bv.
 • Controleren van kosten, beoordelen van inkomende facturen, zorgen voor goede controles;
 • Voorbereiden van jaarlijkse budgetten en maandelijkse prognoses;
 • Het geven van zowel gevraagd als ongevraagd advies en het maken van sterke analyses;
 • Opstellen van financiële prognose, de perioderapportages, consolidaties, periodieke financiële prognoses, jaarrekening en het jaarlijkse budget met betrekking tot de balans, liquiditeit en winst- & verliesrekening inclusief de bijbehorende analyses;
 • Implementeren van verbetervoorstellen in de bedrijfsvoering;
 • Efficiënt inrichten van de financiële organisatie en relevante informatie zowel actueel als inzichtelijk maken voor het hele bedrijf middels Business Intelligence (bijv. Power BI);
 • Optioneel, aansturen van het backoffice team (2 Back Office en 1 HR): je richt niet alleen het team in, maar weet hen ook naar een hoger niveau te brengen;

Optioneel: het team

Als het bij je past en je de uitdaging aan wilt gaan, krijg je de mogelijkheid om een team aan te sturen, bestaande uit drie enthousiaste en gedreven teamleveden: twee backoffice medewerkers en een HR medewerker. Jij bent hun directe aanspreekpunt, waarbij jouw focus ligt op het behouden van een positieve werkomgeving, ontwikkeling en het handhaven van een gezonde dynamiek bij het verwelkomen van nieuwe teamleden. Jij bent niet alleen operationeel en strategisch ingesteld, maar ook sterk in het motiveren en ontwikkelen van mensen. Als teamleider sta je stevig in je schoenen en haal je energie uit teamontwikkeling. 

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een financiële richting;
 • Een aantal jaar relevante finance en control ervaring; minimaal 3 jaar ervaring als controller.
 • Ervaring met AFAS is een grote pré;
 • In staat om de directeur te adviseren en financiële sturing en duiding te geven;
 • Ondernemend, strategisch inzicht, verbindend, transparant en resultaat gedreven;
 • Een plezierige en proactieve sparringpartner voor iedereen met wie je samenwerkt: jouw energie werkt aanstekelijk waardoor je anderen weet te overtuigen en meekrijgt.

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een persoonlijk gesprek
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment en vervolggesprek
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Controller bij Formorrow in ons moderne kantoor in Amersfoort

Gido de Vries
Talent Advisor