Skip to main content

Marketing Manager

Marketing Manager

32-40 uur

Amersfoort

Heb jij een bewezen staat van dienst in marketing? Wil je voortbouwen op een sterke merkpositionering en een impactvolle marketingstrategie ontwikkelen en uitvoeren? En ben jij degene die ons helpt om kandidaten en opdrachtgevers nog beter kennis te laten maken met Formorrow? Dan is dit jouw baan om in door te groeien.

solliciteer
Formorrow, voor morgen

Daarom is dit een topbaan:

 1. Goed salaris (€4000 – €5250 afhankelijk van werkervaring), aantrekkelijke bonusregeling, NS Business Card, laptop, iPhone en pensioenregeling.
 2. Voor alles dat je kunt worden: persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom behoort een eigen coach en/of een opleiding tot de mogelijkheden.
 3. We werken hybride. Met een toelage richt je thuis werkplek in, maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal- en tafeltennisduels en meeborrelt op vrijdag).
 4. Jij zorgt er samen met je marketingteam voor dat Formorrow gezien wordt voor de impact die wij maken in de ontwikkeling van onze medewerkers en klanten en daarmee ons bereik en onze bekendheid verder vergroten.
 5. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.

Solliciteer als Marketing Manager

Zie jij jezelf werken als Marketing Manager bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Wij verbinden talent in IT met banen om in door te groeien. Wij zijn er voor talent dat dieper durft te duiken, om verder vooruit te kijken. Voor werkgevers op zoek naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag. En de uitblinkers van morgen. Met een grondig opleidingstraject sturen we op een duurzame carrière waarin onze talenten bevlogen en competent aan het werk zijn binnen ons brede netwerk van opdrachtgevers. Als Marketing Manager bij Formorrow zorg je ervoor dat deze talenten en opdrachtgevers ons moeiteloos weten te vinden, en breng je Formorrow met jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau.

Dit ga je doen

Vanuit Amersfoort ga je met je team aan de slag om jouw steentje bij te dragen aan een groeiende organisatie die zich richt op de werving, selectie en het opleiden van IT’ers. Twee jaar geleden is Formorrow gerebrand en de merkpositie, missie, visie en merkwaarden staan als een huis. Nu is het aan jou om deze positionering verder uit te bouwen en een succesvolle recruitment marketingstrategie te ontwikkelen en implementeren. Dit doe je in een arbeidsmarkt die continu in beweging is. En in een snel veranderende wereld evolueert ook de manier waarop mensen werk vinden. Vooral jonge professionals verkennen nieuwe paden als het gaat om het ontdekken van carrièrekansen. Ze hechten veel waarde aan werkgevers die een authentiek imago uitstralen, en ze verwachten dat deze werkgevers hen aanspreken. Als Marketing Manager bij Formorrow heb je de taak om een strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit op deze verwachtingen en behoeften. Om deze recruitment marketingambities te verwezenlijken werken we met een toonaangevende recruitment marketingtoolkit.

Als ervaren en ondernemende Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de strategische marketinginitiatieven om Formorrow te versterken, de online aanwezigheid te vergroten en de omzet te stimuleren. Je speelt een cruciale rol in het bepalen van de marketingstrategie, het beheren van het marketingbudget en het leiden van je team. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur en bent onderdeel van het managementteam.

Aanvullend op je takenpakket houd je je bezig met een scala aan uiteenlopende werkzaamheden. Bijvoorbeeld het optimaliseren van de candidate journey om de ervaring van sollicitanten te verbeteren, het organiseren van evenementen om onze betrokkenheid bij zowel kandidaten als opdrachtgevers te vergroten en het opzetten van een effectieve sales journey om de conversie te verhogen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het redigeren van teksten en het waarborgen van consistentie en kwaliteit in al onze communicatie-uitingen. Deze gevarieerde verantwoordelijkheden maken de rol uitdagend en dynamisch, en bieden volop kansen voor professionele groei en creativiteit.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Minimaal 5 jaar (online)marketingervaring, met aantoonbaar succes in merkpositionering, leadgeneratie en groei
 • Uitstekende kennis en ervaring van digitale marketing, inclusief SEO/SEA, sociale media en online adverteren
 • Creatieve geest en analytische vaardigheden om effectieve marketingstrategieën en campagnes te bedenken en uit te voeren
 • Sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden om een team te inspireren en te leiden
 • Het is een pré als je ervaring hebt met recruitment marketing en/of met een ATS-systeem hebt gewerkt
 • Het is een pré als je thuis bent in WordPress

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een persoonlijk gesprek
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment en vervolggesprek
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Marketing Manager bij Formorrow in ons moderne kantoor in Amersfoort

Mirjam Nijenhuis
Marketing Manager