Skip to main content

New Business Accountmanager

New Business Accountmanager

32-40 uur

Amersfoort

Geloof jij in de kracht van talent? Ben jij gedreven, commercieel en graag bezig met het verstevigen van bestaande accounts? Werk jij ’t liefst samen met een toegewijd team? Wil je zorgen dat onze IT-talenten op de beste baan terechtkomen? En wil je het succes van een eerlijke dienst met grote toegevoegde waarde vergroten? Lees dan snel verder.

solliciteer
Opdrachtgevers Formorrow

Daarom is dit een topbaan:

 1. Goed salaris (€2500 – €5250 afhankelijk van werkervaring), aantrekkelijke bonusregeling, mobiliteitsplan met een NS Business Card of elektrische leaseauto, laptop, iPhone en pensioenregeling.
 2. We werken hybride. Met een toelage richt je thuis werkplek in, maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal- en tafeltennisduels en meeborrelt op vrijdag).
 3. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom behoort een eigen coach of een opleiding tot de mogelijkheden.
 4. Nieuw idee of initiatief? Je gooit een balletje op en werkt je geniale plan uit. Bij Formorrow is daar alle ruimte voor.
 5. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.

Solliciteer als New Business Accountmanager

Zie jij jezelf werken als New Business Accountmanager bij Formorrow? Geef je enthousiasme door!

solliciteer

Als New Business Accountmanager kom je terecht in een team met Talent Advisors, Consultants en Accountmanagers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbreiden van ons klantenbestand. Je identificeert potentiële klanten, legt contacten op C-Level en met hiring managers, en overtuigt hen van de toegevoegde waarde van Formorrow. Je blijft op de hoogte van de markttrends en weet waar de behoeften van potentiële klanten liggen. Je hebt een scherp oog voor kansen en weet deze om te zetten in nieuwe zakelijke kansen. Jouw commerciële vaardigheden en expertise maken je een waardevolle gesprekspartner voor onze klanten en dragen bij aan het succes van Formorrow.

Bij Formorrow geloven we in de kracht van individueel talent en streven we ernaar om ons team te versterken met een enthousiaste New Business Accountmanager. Als jij gepassioneerd bent over het binnenhalen van nieuwe klanten en een belangrijke rol wilt spelen in het succes van onze organisatie, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Ons gaat het om wie jij bent; je hebt pit, je wil resultaten bereiken met je team, en je vindt het leuk om klanten op een persoonlijke manier te benaderen.
 • Minimaal een Hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager, bij voorkeur affiniteit met de IT-doelgroep.

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als New Business Accountmanager bij Formorrow op ons moderne kantoor in Amersfoort

Gido de Vries
Talent Advisor