Skip to main content

Talent Advisor / Campus Recruiter

Talent Advisor / Campus Recruiter

32-40 uur

Groningen

Wij verbinden IT-talent met banen om in door te groeien. Als Talent Advisor weet je deze IT-talenten in een krappe arbeidsmarkt te vinden. En te overtuigen van de Formorrow Academy die verbonden is aan ruim 50 toffe opdrachtgevers. Ook bouw je mee aan onze splinternieuwe vestiging in Groningen.

solliciteer

Daarom is dit een topbaan:

 1. Onze nieuwe vestiging in Groningen moet helemaal worden opgezet en daar speel jij een cruciale rol in. Je doorgroeipad bepaal je daar helemaal zelf.
 2. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom start jij net als onze talenten in de Formorrow Academy en krijg je jouw eigen coach.
 3. Nieuw idee of initiatief? Je gooit een balletje op en werkt je geniale plan uit. Bij Formorrow is daar alle ruimte voor.
 4. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.
 5. Goed salaris incl. bonusregeling, elektrische leaseauto, laptop, iPhone en pensioenregeling.

Solliciteer als Talent Advisor

Zie jij jezelf werken als Talent Advisor bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Een baan waarin je elke dag bezig bent om talenten advies te geven over hun start in de IT. En te interesseren voor de Formorrow Academy. Want IT wordt steeds belangrijker en de vraag naar IT-talent is gigantisch. Wat Formorrow uniek maakt is dat wij het individu écht centraal stellen. We helpen talent om hun eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als zichzelf. En dat weet jij over te brengen. Jij bent uitgesproken goed in het opbouwen van contact en gelooft in het ontwikkelen van starters.

Dit ga je doen

Jij bent het gezicht van Formorrow op allerlei activiteiten. Van de campus in Groningen tot op beurzen, bedrijvendagen en gastlessen. Met jouw organisatorische en commerciële talent zet je ons goed op de kaart. En je bent natuurlijk altijd in contact met mensen. Je agenda staat vol met belafspraken en je telefoon roodgloeiend. Je gaat in gesprek met studenten over hun ambitie en skills. Ook zoek je actief naar IT-talent via online kanalen. LinkedIn speur je af! Maar ook op andere online kanalen breek je makkelijk het ijs. Aan de andere kant adviseer je collega’s en klanten over de arbeidsmarkt en de te voeren wervingsstrategie. Dit alles mag je doen in het mooie Groningen waar we onze tweede vestiging gaan openen!

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Hbo/Wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde, HR of marketing & communicatie
 • Jij wil je ontwikkelen op het gebied van recruitment
 • Het is een pré als je recruitmentervaring hebt of ervaring in een andere commerciële rol hebt opgedaan
 • Vloeiend in Nederlands en goed in Engels

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Talent Advisor / Campus Recruiter bij Formorrow én in onze nieuwe vestiging in Groningen

Marcel Drent
Business Unit Manager