Skip to main content

Application Manager

40 uur

Utrecht

Jij hebt een veelzijdige rol waarbij je veel contact hebt met stakeholders en je je verdiept in de techniek Ongedaan maken

Daarom is dit een topbaan

  1. Er is veel ruimte om te leren
  2. Werken in een dynamische internationale omgeving
  3. Instant Payments is een vernieuwend project, wat leuke kansen met zich meebrengt
  4. In deze rol heb je veel afwisseling in je takenpakket

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

Over 50 jaar herinneren we ons de tijd van papiergeld wellicht al niet meer. Tegenwoordig is elektronisch betalen net zo normaal als elektriciteit of Wifi bij je thuis. En dat is precies waarvoor men bij EquensWorldline elke dag uit bed komt: het mogelijk maken van bancaire overboekingen, geld opnemen bij een geldautomaat, of betalen via bankpas, credit card, incasso of acceptgiro. Al die betaaltransacties moeten natuurlijk snel en veilig worden verwerkt; ook dat gebeurt hier! Zo’n vijftig miljoen kaarthouders, meer dan 500.000 winkeliers, een miljoen bedrijven en honderden banken maken dagelijks gebruik van de dienstverlening van dit bedrijf.

EquensWorldline is een van de meest innovatieve en leidende betaaldienstaanbieders in Europa. Als expert in financiële verwerking biedt het bedrijf diensten aan om in alle behoeften van de dynamische Europese betalingsmarkt te voorzien. De organisatie verwerkt miljarden betalingen, POS- en ATM-transacties per jaar. Als centrale pijler van de bredere wereldwijde groep is het hun ambitie om de klanten te ondersteunen bij het bijhouden van de snel veranderende eisen van de markt. Een uitdagende klus, want de betaalmarkt - en dus ook de organisatie - is 24/7 in verandering. Jij draagt bij aan het bereiken van dit doel!

Deze vacature valt in de Payments afdeling, die verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbreiden van de systemen die betalingen verwerken. Het leuke is dat er veel nieuwe ontwikkelingen zijn in deze hoek. En het nóg leukere is dat jij in deze rol een bijdrage mag gaan leveren aan één van de nieuwste producten: Instant Payments!

Waarom ben je nodig

Er zijn veel nieuwe projecten die nu opgezet worden bij de Payments afdeling. Een voorbeeld hiervan is Instant Payments, waarbij transacties binnen microseconden worden verwerkt. jouw rol als Application Manager valt binnen dit Instant Payments team. Er liggen nu veel taken, op zowel technisch als stakeholder vlak om op te pakken. Nieuwe collega's zijn daarom meer dan welkom. Ze zijn op zoek naar iemand die proactief, leergierig en communicatief sterk is. Ook moet je het leuk vinden om veel te leren op technisch niveau.

Wat ga je doen

Goed om te weten is dat je een zeer veelzijdige functie hebt als Application Manager. Enerzijds verdiep je je in de techniek van de systemen, anderzijds heb je veel contact met stakeholders. Als je van diversiteit in je werkzaamheden houdt, sluit deze rol goed bij jouw wensen aan. 

Je werkt op de Payments afdeling, waar de systemen worden beheerd die betalingen verwerken. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk helpen van klanten en het oplossen en voorkomen van incidenten.

Waar houd je je dan zoal mee bezig? 
- SQL queries maken en logfiles analyseren
- Je verdiept jezelf in de techniek achter Instant Payments
- Het technisch configureren van het systeem voor verschillende klanten in een centraal verwerkingssysteem. Hiervoor heb je een GUI waarbij je verschillende parameters kan configureren. 
- Het oplossen van incidenten (2e lijns support)
- Analyseren van incidenten en waar mogelijk voorkomen dat ze weer plaatsvinden
- Ondersteunen in Presales gesprekken als Applicatie Specialist
- Meedraaien in projecten
- Eigen expertise ontwikkelen
- Het testen van nieuwe functionaliteiten

Je ziet het: een behoorlijk veelzijdig takenpakket. Daarbij zal een groot deel van je werk ad hoc gedreven zijn. Soms komen er vragen van collega's, waarna je samenwerkt om tot een mooie oplossing te komen. Verder is Instant Payments een belangrijke applicatie, die 24/7 moet draaien. Dat houdt in dat je, als je up en running bent als Application Manager, je buiten werktijd gebeld kan worden als er iets aan de hand is. Natuurlijk worden die uren gecompenseerd.

Handig!

  • Communicatief vaardig
  • Engels spreken
  • Kennis van SQL
  • Linux of Unix
  • Proactief
  • Leergierig

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant