Skip to main content

Business Consultant BPM

40 uur

Amsterdam, Gustav Mahlerlaan

Jij helpt veel verschillende afdelingen met het inrichten van hun processen

Daarom is dit een topbaan

  1. Je leert de organisatie heel snel en goed kennen
  2. Werken in een klein, informeel en hecht team
  3. Het team is redelijk nieuw, genoeg ruimte voor eigen initiatief dus
  4. Alle ruimte voor opleidingen en leermogelijkheden

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

ABN AMRO is een toekomstgerichte bank waar de klant centraal staat. Er wordt hard gewerkt om innovaties door te voeren. Het is een bank in transitie. Met het heldere doel "Banking for better, for generations to come" ligt er meer dan ooit de nadruk op duurzaamheid, klantgerichtheid en datagedrevenheid.

Als Business Consultant BPM werk jij in een klein (het Enterprise Architecture team) en hecht team vanuit een centrale plek in de IT organisatie. Je helpt veel verschillende afdelingen van A tot Z met het verbeteren van hun processen. Je bent dus echt een interne consultant.

Waarom ben je nodig

Op dit moment komt er steeds meer focus op Business Process Management binnen de bank. Binnen alle afdelingen worden BPM modelleurs aangewezen om te focussen op hun processen. Vanuit deze rol ondersteun en begeleid jij deze gebruikers bij het inrichten van hun processen. 

Wat ga je doen

Goed om te weten is dat je in deze functie een breed takenpakket hebt. Enerzijds verdiep je je in de tooling (ARIS) die wordt gebruikt voor het modelleren van de processen. Anderzijds begeleid je collega's van verschillende afdelingen met het inrichten van hun processen. Bij dat onderdeel van je werk focus je veel meer op communicatie en adviseren.

Het Enterprise Architecture team is gefocust op het implementeren en doorontwikkelen van Business Process Management binnen de organisatie. Je werkt samen met verschillende stakeholders vanuit verschillende afdelingen om het digitaliseren van processen goed te begeleiden. In de praktijk betekent dit dat je in gesprek gaat met de groeiende community van BPM modelleurs binnen de bank. Je gaat het gesprek aan, stelt vragen over hun processen, en brengt in kaart waar een procesverbetering aan moet voldoen. Vervolgens ondersteun je de BPM modelleur met het inrichten van het nieuwe proces. 

Een voorbeeld van een proces dat onlangs is verbeterd, is het afhandelen van klachten. Voorheen kwamen klachten binnen op verschillende plekken, en waren er 13 verschillende processen voor verschillende type klachten. Nu is dat gereduceerd tot éen centraal proces. Hierdoor kunnen de klanten veel beter worden geholpen, en kan er veel efficiënter worden gewerkt. 

Daarnaast heeft het team ook als taak om alle procesdata te verzamelen. Hiermee kan er meer inzicht worden gegeven aan het management om op strategisch niveau keuzes te maken. 

Je ziet het: never a dull moment als Business Consultant BPM!

Handig!

  • Business Process Management
  • Agile werken
  • Adviseren

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant