Skip to main content

Business Consultant Ciso

Fulltime

Foppingadreef, Amsterdam

Jij houdt je bezig met vraagstukken gericht op complexe organisatorische- en strategische onderwerpen binnen de security afdeling.

meld je aan
 1. Volop doorgroeimogelijkheden.
 2. Werken in een toekomstgerichte afdeling, die alleen maar belangrijker wordt binnen de bank.
 3. Samenwerken met leuke collega's, die houden van een feestje en het voortouw nemen in het organiseren hiervan binnen de afdeling.

Meld je aan als Business Consultant Ciso

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Ik werk bij het beste CISO team binnen de bancaire sector."

Als Jr. Management Consultant werk je intensief samen met de twee andere Management Consultants binnen je team. In eerste instantie ondersteun je hen bij hun werkzaamheden, om uiteindelijk door te groeien tot zelfstandig consultant. Het is jullie eerste verantwoordelijkheid om de teams binnen de CISO te ondersteunen bij organisatorische vraagstukken, zoals rond Finance en HR. De complexiteit van de rol kenmerkt zich door de grote mate van diversiteit aan inhoudelijke onderwerpen en support aan een breed en gevarieerd stakeholderlandschap. De ene dag faciliteer je een workshop samen met de Management Consultant aangaande het nieuwe onboardingsproces binnen CISO. De andere dag kijk je naar de huidige stand van zaken met betrekking tot de budgetten van de verschillende afdelingen binnen CISO en help je bij het advies over de verdere uitnutting hiervan. Of spar je met de Finance afdeling van de bank zelf, aan wie CISO rapporteert. Kortom geen dag is hetzelfde!

In de functie staan support en advies in en rondom de administratieve organisatie centraal. Een greep uit de verschillende werkzaamheden: 

 • Strategisch en organisatorisch advies: je ondersteunt de Business Consultants bij het geven van advies aan de managers binnen CISO over de realisatie van de doelstellingen.  
 • Administratieve organisatie: je bewaakt de budgetten van de teams, maakt een forecast, voert orders in en geeft advies over de inzet van het budget. Ook het meedenken over en inrichten van automatisering van deze processen hoort bij jouw takenpakket.
 • Vendor Management: Denk aan het controleren op licenties, tarieven en uren van ingehuurde externe collega's. Daarnaast analyseer en adviseer je over de performance van de verschillende leveranciers.
 • Een (digitale) ronde over de werkvloer lopen bij de verschillende afdelingen, om te horen wat er speelt en wat klussen zijn waar jullie bij kunnen helpen.
OVER DE ORGANISATIE
De behoefte aan informatie beveiliging neemt steeds verder toe. Zeker binnen de bank, waar voor aanvallers veel te halen valt. Daarom is de ABN AMRO constant op zoek naar nóg slimmere manieren om digitaal bankieren zo veilig mogelijk te maken. Een grote verantwoordelijkheid, want er staat veel op het spel. Heb jij de strategische innovatiekracht om bank- en klantdata nog beter en slimmer te beschermen en de veiligheid te garanderen? 

Je werkt voor het onderdeel Corporate Information Security Office (CISO). Bij CISO werken ongeveer 400 collega’s aan de complete informatiebeveiliging van de bank. Wat deze afdeling leuk maakt, is dat er veel inhoudelijke specialisten werken met een enorme passie voor hun vakgebied. Het team Organisational Support, waar jij komt te werken, bestaat uit 11 gezellige en extraverte collega's. Er wordt nauw samengewerkt met hetzelfde doel voor ogen: optimalisatie van de strategische en administratieve organisatie binnen CISO.

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Ervaring met consultancy en Agile werkwijzes
 • Microsoft Office, waaronder Excel en Powerpoint
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal
 • Ervaring met organisatieontwikkeling en verandermanagement
 • Affiniteit met security en IT

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor