Skip to main content

Business Consultant Credits

40 uur

Gustav Mahlerlaan

x

Daarom is dit een topbaan

  1. x
  2. x
  3. x

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

x

Waarom ben je nodig

Het team waar je komt te werken is een team met faciliterende medewerkers voor de afdeling Credits. Naast andere business en management consultants vallen de secretaresses in dit team. Dit heet het Shared Services team, waarbij iedereen wordt ingezet op projecten en werkzaamheden bij andere teams binnen de afdeling.

Er is een verandering gaande binnen de bank, waarbij de scrum master rol anders ingericht gaat worden. Een deel van de taken die de scrum masters hadden, moet nu door de afdelingen zelf gedaan worden. Denk aan het onboarden van nieuwe medewerkers. Het is nu niet altijd duidelijk wie binnen (of buiten) de afdeling welke verantwoordelijkheid heeft in zo'n proces.

Wat ga je doen

In deze tijdelijke klus ga je aan de slag met het beschrijven van de processen die opnieuw in de organisatie belegd moeten worden. Denk aan het aanmaken van work orders in de HR systemen, het bijhouden van maillijsten en het creëren van overzichten. Jij stapt proactief op de verschillende stakeholders af om het proces in kaart te brengen en wat ieders rol is in het proces, en wie welke verantwoordelijkheid heeft. Vervolgens leg je het proces vast en help je ook met de implementatie. 

Handig!

  • x
  • x
  • x

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant