Skip to main content

Carrière Coach / Trainer

Carrière Coach / Trainer

32-40 uur

Amersfoort

Bij ons draait alles om talent. Als coach help je talent hun eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als zichzelf. Je helpt onze talenten met vragen als ‘wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien?’.

solliciteer
IT Academy Formorrow

Daarom is dit een topbaan:

 1. Je komt bij allerlei organisaties binnen. Maar doet je coaching ook wandelend. Of online.
 2. Je gesprekken zijn iedere dag anders. En elk talent stimuleer je om het eigen functioneren te verbeteren en om grenzen te verleggen.
 3. Dit is een veelzijdige baan. De trainingen die je geeft, maak je ook. En het coachingsmateriaal dat je ontwikkelt, gebruik je ook.
 4. Je spreekt met het talent van de toekomst. En schakelt met managers op hoog niveau. Communiceren op diverse niveaus vind je leuk.
 5. Je werkt samen met een hecht en gezellig team dat één ding gemeen heeft: een passie voor coachmodellen als MBTI, feedbackregels en kernkwadranten!

Solliciteer als Carrière Coach

Zie jij jezelf werken als Carrière Coach en Trainer bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Een baan waarin je elke dag bezig bent om talenten boven zichzelf uit te laten stijgen. Dieper laat duiken. In een team waarin werkplezier voorop staat. Je vergroot de zelfkennis van onze talenten en stimuleert hen excellente prestaties neer te zetten. Dat doe je met onze Formorrow-methode en verschillende coachmodellen. Je bent goed in het opbouwen van een vertrouwensrelatie en gelooft in het ontwikkelen van mensen, organisaties en teams.

Dit ga je doen

De Formorrow Academy duurt 24 maanden en als Carrière Coach voer je 18 coachgesprekken gericht op de ontwikkeling tot een zelfbewuste, zelfsturende en competente medewerker. Je andere taken zijn het geven van trainingen, het geven van gastcolleges en het ontwikkelen van heel wat materiaal. Van trainingsmateriaal voor je collega’s tot keuzeworkshops. Genoeg te doen. En altijd divers.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Hbo/Wo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een coachopleiding
 • Zo’n 10 jaar werkervaring binnen verschillende omgevingen
 • En 2 jaar werkervaring als coach
 • Goed bekend met IT en/of life sciences
 • Vloeiend in Nederlands én Engels

Ons stappenplan

 1. Upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Coach bij Formorrow én in ons Talent Development-team

Manja Morsman
Manager Talent Development