Skip to main content

Developer

Fulltime

Amsterdam

Wil jij onderdeel zijn van een pionierend Digital Agency met hele interessante opdrachten?

meld je aan
 1. Werken bij een creatief en innovatief bedrijf
 2. Veel ruimte om nieuwe technologieën te onderzoeken, zo leer je heel veel
 3. Samenwerken in een laagdrempelige en innovatieve werksfeer

Meld je aan als Developer

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Het spreekt me enorm aan dat ik de vrijheid krijg om over nieuwe ontwikkelingen na te denken. Ik kan lekker de techniek in duiken en werken aan innovatieve websites. En dat in een klein en informeel team!"

Als Developer heb je een technische functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor het technisch uitwerken van verschillende projecten, je programmeert en je zorgt dat je de code goed werkend krijgt. De aanpak van een project bestaat uit een aantal onderdelen:

Sanity Check: dit houdt in dat je gaat onderzoeken of datgene dat is bedacht door de ontwerper, ook haalbaar is om te maken binnen de deadline. Het is van belang dat jij als Developer gaat onderzoeken waar je uitdagingen voorziet op een functionaliteit, feature, details. Dit kan zitten in een animatie, API koppeling of iets anders. Je wordt ondersteund om hier proactief in te denken.

Development: het ontwikkelen van code en daarmee bouw je functionaliteiten. Hierop zal de nadruk liggen in je werk. Jij zal als Developer vanaf het begin van een project al worden aangehaakt. Er worden taken verdeeld door de Tech Lead en dan ga je van start. Vaak start je met templating. Hiermee bouw je als het ware een raamwerk, vaak in HTML en CSS. Als je template staat, ga je aan de slag met functionaliteiten en logica. Qua technologieën kan het van alles zijn. Het is vaak JavaScript gebaseerd, maar het kan ook WebGL, Flutter of React zijn. In dit deel van je werk zoek je de samenwerking op met je collega's en help je elkaar waar mogelijk. Als dit deel is afgerond kan het product worden opgeleverd, maar daar houdt je werk niet op...

Research: onderzoek doen naar nieuwe methoden en technologieën. Zoals eerder aangegeven staat innovatie hoog in het vaandel. Je bent in je werk niet gebonden aan één taal of framework. Iedere medewerker krijgt de tijd om onderzoek te doen naar nieuwe ontwikkelingen, en een kleine Proof of Concept te bouwen, om dat vervolgens te presenteren aan je collega's. Door deze prototypes kan er een goede inschatting gemaakt worden of de onderzochte technologie ingezet kan gaan worden bij projecten. Hierbij mag jij je creativiteit de vrije loop laten. 

Je ziet het; een technische baan in een klein en informeel team, waar je veel uitdaging en vrijheid krijgt!

OVER DE ORGANISATIE:
Studio Regale is een bedrijf zoals maar weinig bedrijven die je gaat tegenkomen. Het is een creatieve Digital Agency die verschillende klanten over de hele wereld helpt door het ontwikkelen van innovatieve websites en andere digitale ervaringen. Zo worden er websites gebouwd om nieuwe producten in de markt te zetten of een videoportfolio met vernieuwende UI gemaakt voor een filmbedrijf. Klik hier voor meer voorbeelden van projecten. Studio Regale is een klein bedrijf - van op dit moment acht medewerkers - waar mensen uit vele nationaliteiten werken, van Marokko tot Spanje en van Frankrijk tot Zuid-Afrika. Goed om te weten is dat iedereen gewoon vanuit het kantoor in Amsterdam werkt. Pionieren en creativiteit staan centraal bij Studio Regale. Voor een recent ontwikkelde website hebben ze meerdere prijzen gewonnen.

Als Developer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de producten van Studio Regale. Samen met de klant wordt er bepaald wat het doel van een nieuwe applicatie is, en wat een mooi product is om te gaan bouwen. Je werkt aan verschillende projecten en zet hiervoor diverse technologieën en programmeertalen in. Je gaat aan de slag met goed in kaart brengen wat de klant wil. Je vertaalt dit samen met je collega's naar een technische oplossing. Deze oplossing werk je vervolgens uit. De technologie die er gebruikt wordt is minder belangrijk dan het uiteindelijke doel: mooie projecten opleveren. Er wordt veel samengewerkt en er is ruimte voor plezier op de werkvloer. 

Jouw profiel

Bij Procam sta jij centraal. Wij helpen jou bij het ontwikkelen van een carrière waarin jij je gelukkig en geïnspireerd voelt. Kort gezegd: jouw droombaan. We noemen dat ‘career crafting’. Dit bereiken we met onze prijswinnende CareerCraft Academy® van 24 maanden. Vanaf dag één ga jij aan de slag bij een van deze opdrachtgevers, en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’).Is deze baan jouw droombaan en word je hier aangenomen? Gefeliciteerd, de CareerCraft Academy® gaat van start. Dat betekent: maandelijkse gesprekken met jouw eigen coach, 25 dagdelen training, inspirerende kennissessies, een introductieweekend en heel veel learning on the job. Zo kun jij je passie vinden en je kwaliteiten optimaal ontwikkelen.

Herkenbaar?

 • JavaScript
 • HTML en CSS
 • Webdevelopment
 • Research doen naar nieuwe technologieën
 • Engels spreken
 • Out of the box denken

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor