Skip to main content

Devengineer Ecm Input Management

Fulltime

Foppingadreef 22, Amsterdam

Jij ontwikkelt tools die zorgen voor de verwerking en opslag van alle inkomende documenten binnen de bank.

meld je aan
 1. Werken met nieuwe technologieën in zowel de front- als de backend van de systemen
 2. Ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling
 3. Je kunnen verdiepen in de inhoud, maar ook voldoende afwisseling hebben

Meld je aan als Devengineer Ecm Input Management

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Ik hou ervan me vast te bijten in een technische uitdaging, en weet mijn teamgenoten te verrassen met creatieve oplossingen."

Jij gaat aan de slag met het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het door ontwikkelen van verschillende systemen. Als DevEngineer heb je een allround rol, waarbij je alle taken in het ontwikkelproces oppakt. Denk aan requirementsanalyse, het maken van een functioneel en technisch ontwerp, het testen van je eigen en andermans werk en begeleiden van de implementatie. Maar de grootste focus in deze rol is het programmeren zelf.

De technologieën die binnen de teams gebruikt worden zijn uiteenlopend. Niet alleen ga je zelf aan de slag met de backend (voornamelijk Java) en schermen bouwen aan de frontend (veelal Angular en VUE.js), ook bouw je API's (REST) en werk je met verschillende pakketten en frameworks (o.a. Nuxio, Hadoop, Elasticsearch, Natural Language Processing). Een walhalla dus, als jij enorm veel wil gaan leren op technisch vlak! 

Wat je precies gaat doen hangt af van het scrumteam waar je in terecht komt. Twee voorbeelden:
- Digital Document Exchange: Het bouwen aan een portal voor documentuitwisseling met klanten. Zo kan een medewerker van de bank een dossier aanmaken en de klant in die portal alle benodigde documenten (loonstrook, identiteitsbewijs etc) uploaden.
- Digital Signing: Het mogelijk maken van digitaal ondertekenen van documenten voor de klant. Dit topic is met corona alleen nog maar relevanter geworden om zoveel mogelijk handelingen digitaal en op afstand te kunnen uitvoeren. 

Op de langere termijn doe je op deze plek kennis op die je helpt om een goede specialist, of juist generalist te worden op technisch vlak. Je kunt dan ook doorgroeien in de techniek of in de richting van ontwerp/architectuur.

OVER DE ORGANISATIE
ABN AMRO heeft 6 miljoen klanten die regelmatig informatie krijgen van de organisatie of juist documenten of berichten naar hen toesturen. Denk aan het ontvangen van een ID-bewijs, loonstrook of werkgeversverklaring. Of het versturen van een offerte. Het grid Enterprise Content Management zorgt ervoor dat deze communicatie gestroomlijnd wordt. De afdeling Input Management voegt waarde toe aan de organisatie en investeert in de toekomst door de binnenkomende content gemakkelijk toegankelijk te maken voor alle medewerkers. Daarnaast maken ze het mogelijk voor medewerkers om de juiste informatie te vinden voor de klant. Dit doen ze door gebruik te maken van slimme en innovatieve technologie en door slimme inzichten uit de data te creëren. Jouw rol? Er voor zorgen dat de systemen die deze input managen optimaal ingericht zijn!
 

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Java, JavaScript, VUE.js
 • Service Oriented Architecture, Web Services, SOAP, REST
 • HTML, XML, JSON
 • JIRA, SonarQube, Foritfy, Jenkins en Git
 • Data Science / AI / Text analysis
 • Vloeiend in Nederlands en Engels

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor