Skip to main content

Devops Engineer Crm

Fulltime

Rotterdam, Nederland

Jij zorgt ervoor dat het CRM van deze Universiteit goed draait en wordt doorontwikkeld

meld je aan
 1. Werken bij een maatschappelijke organisatie
 2. Vooraf specifieke opleiding en training
 3. Een werkomgeving die gekenmerkt wordt door een informele werksfeer en collegialiteit.

Meld je aan als Devops Engineer Crm

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

“Ik zorg ervoor dat het systeem blijft draaien, dat problemen in de toekomst worden voorkomen en nieuwe wijzigen worden doorgevoerd"

Als junior DevOps engineer wordt je onderdeel van een nieuw team en draag je bij aan de tot standkoming van de nieuwe CRM systemen. Daarna  ben je verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van deze CRM applicaties. Je gaat onder meer de volgende werkzaamheden uitvoeren:
• Beheren en doorontwikkelen van het nieuwe CRM-landschap gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform;
• Doorvoeren van configuratie wijzigingen in dat landschap en in het Microsoft Power Platform;
• Werken in multidisciplinaire teams en schakelen tussen functioneel/technisch beheer;
• Deelnemen aan vernieuwings- en verbeteringsprojecten binnen het landschap;
• Analyseren en oplossen van problemen die zijn ontstaan;
• Uitvoeren van systeem testen en systeem integratie testen;
• Bijdragen bij contact met productleveranciers aangaande wijzigingen, nieuwe releases en patches.

Er wordt gewerkt met een Low Code platform. Je schrijft zelf geen code maar je moet wel functioneel begrijpen wat het CRM systeem doet en waarom het wordt ingezet. Je bent samen met dit nieuwe team een spin in het web en draag je bijvoorbeeld bij aan het maken van specifieke toepassingen voor bepaalde gebruikers. Deze gebruikers zijn studenten en alumni waar je regelmatig mee in gesprek zult zijn.

OVER DE ORGANISATIE
De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. De primaire taak van de EUR is het genereren en overdragen van hoogwaardige kennis. De EUR gaat samen met haar community complexe maatschappelijke uitdagingen aan, we formuleren oplossingen voor de maatschappij van de toekomst. Onze missie luidt dan ook: een positieve maatschappelijke impact creëren. We doen dat 'the Erasmian way'. De dienst Erasmus Digitalisation & Information Services (EDIS) is dé ondernemende en gewaardeerde IT-partner voor de EUR die betrouwbare, 24/7 informatiediensten en communicatietechnologie levert en, samen met interne en externe partners, zorgt voor continue vernieuwing/verbetering van diensten met een zo kort mogelijke time-to-market en binnen het budgettair kader. Je komt te werken binnen het domein Bedrijfsvoering van de dienst IT binnen Professional Services van de EUR. Als DevOps engineer maak je deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit een product owner, functioneel beheer, applicatiebeheer en DevOps engineers.

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Bekend is met DevOps/Scrum;
 • Azure
 • Power Platform
 • Microsoft Dynamics 365
 • Engels

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor