Skip to main content

Fullstack Developer – Abf

Fulltime

Utrecht, Beneluxlaan 1010

Jij werkt aan complexe systemen en je leert elke dag iets nieuws. Je pakt zowel de frontend als de backend op.

meld je aan
 1. ​Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel en je kan veel leren van ervaren, behulpzame collega’s.
 2. Dynamische, innovatieve en internationale omgeving.
 3. Flexibele werktijden

Meld je aan als Fullstack Developer – Abf

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Ik heb in verschillende teams gewerkt en nu verdiep ik me in hetgeen ik het leukste vind."

Je komt te werken in een multidisciplinair scrumteam. Er zijn meerdere richtingen mogelijk binnen development. Er zijn verschillende teams die versterking kunnen gebruiken op technisch vlak. Je kijkt samen met je manager waar je interesse ligt en waar er behoefte is.  Zo zou je aan de backend van de applicaties kunnen programmeren (C#.Net), je meer met data en Business Intelligence technieken kunnen bezighouden zodat men in de toekomst meer predictive te werk kan gaan (SQL), je kunnen toeleggen op de frontend van applicaties (Angular) of bedrijfsprocessen kunnen modelleren (Blueriq). Waar je focus in development ook ligt, in deze rol is het sowieso belangrijk dat je je graag verder verdiept in de technologie. Een combinatie van backend en frontend zou goed mogelijk kunnen zijn, vandaar de titel van deze vacature: Fullstack Developer. Het is echter net zo belangrijk dat je de financiële business begrijpt en je meedenkt met de behoeftes van de klant.

Hoe ziet een werkdag er ongeveer uit?
- Je begint je werkdag rond een uur of 9:00, haalt een kop koffie en kruipt achter je bureau. (Overigens zijn de werktijden flexibel, als het werk dit toelaat. Er zijn mensen die starten om 7:30 en mensen die starten om 12:00. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken als je wat zelfstandiger bent.)
- Je checkt je mail en gaat aan de slag met het programmeren aan de applicatie. 
- "Hé, ik weet niet precies hoe deze functionaliteit werkt." Je haalt een collega erbij en jullie komen samen tot een mooie oplossing.
- Je belt even met een gebruiker van de applicatie om zijn wens nog wat duidelijker uit te vragen. 
- Jullie werken in de dynamische scrum-Agile werkvorm. Dit houdt in dat je af en toe een meeting hebt met je team. Aan het begin van je werkdag heb je bijvoorbeeld een stand-up meeting met je team. Hierbij bespreken jullie wat er allemaal is gedaan, wat er nog moet gebeuren en wie waarmee hulp kan gebruiken. 
- Je luncht samen met collega's
- Na de lunch ga je weer verder met programmeren.

OVER DE ORGANISATIE:

ABN AMRO Asset Based Finance (ABF) is in Europa een grote speler als het gaat om financieringsoplossingen met onderpand, ook wel objectfinanciering genoemd. Het gaat om financiering die bedoeld is voor - en gekoppeld is aan - een specifiek bedrijfsmiddel. Denk bijvoorbeeld aan machines of auto’s, maar ook aan debiteuren of voorraden. Met 750 collega’s zijn ze actief in Engeland, Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. En hebben ze klanten in verschillende sectoren. Een internationale en dynamische werkomgeving dus, waarin veel interessante ontwikkelingen gaande zijn! De organisatie staat nu voor de spannende uitdaging om het IT-landschap opnieuw vorm te geven, verbeterprojecten op te pakken en de beste werkwijze te implementeren. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan onderwerpen als standaardiseren, automatiseren en digitaliseren. Ook wordt er volgens de Agile/Scrum methodiek gewerkt. In deze tijd van transformatie met het oog op de toekomst is er behoefte aan jonge IT Professionals die met een frisse blik en een flinke dosis enthousiasme willen bijdragen aan deze innovaties.

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Backend programmeren
 • Data
 • Scrum/Agile
 • Teamwork

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor