Skip to main content

Fullstack Developer

Fulltime

Groenelaan, Amstelveen

Dankzij de (web en app based) tools die jij bouwt krijgen klanten inzicht in hun financiële toekomstplanning.

meld je aan
 1. Kennis opdoen die jouw cv super waardevol maakt in de markt
 2. Elke dag uitgedaagd worden
 3. Veel leren van ervaren collega's

Meld je aan als Fullstack Developer

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Ik kan op een feestje aan mijn vrienden laten zien wat ik met mijn team heb gebouwd."

Jij bent één van de 4 developers in het team die zich voornamelijk op het ontwerpen en bouwen van functionaliteiten richt. Hierbij maak je vooral gebruik van Java. Voor de frontend wordt gebruik gemaakt van Vue.JS. Je werkt in een DevOps team, wat inhoudt dat je met je team alle onderdelen van de ontwikkel- en beheercyclus oppakt. Daarnaast zitten er een tester, twee run/beheer specialisten en vier business developers in het team. In principe weten de business developers goed waar er behoefte aan is in de markt en richt jij je met je mede-developers op het werkend maken van de tools en apps.

Naast het bouwen van de web- en app based tools voor de klant, denk je ook na over nieuwe innovaties, hoe jullie team sneller of beter kan ontwikkelen en verdiep je je in de behoefte van de business. Daarom is het ook belangrijk dat je communicatief sterk bent, dat je de juiste vragen weet te stellen en dat je rekening houdt met de verschillende stakeholders.

OVER DE ORGANISATIE
ABN AMRO is een bank in transitie. Met de strategische purpose: "Banking for better, for generations to come" ligt de nadruk meer dan ooit op klantbeleving, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. En daar speelt IT een grote rol in.
Deze functie valt onder de afdeling Wealth, waar alle tools gebouwd worden voor de retail en private banking klanten van ABN AMRO als het om vermogensbeheer en financiële planning gaat. Hiermee worden zij geholpen om inzicht te krijgen in hun financiën, om goede financiële beslissingen te nemen om om hun vermogen comfortabel te laten groeien in de toekomst.

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Java
 • Vue.JS, HTML/CSS,
 • Backend development (bv Express, Jest, Kubernetes, Mocha, Cosmos sb and Neo4J)
 • Azure cloud
 • CI/CD
 • Agile en DevOps werkwijze

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor