Skip to main content

ICS Test Engineer

40 uur

Wisselwerking 58, Diemen

Jij gaat samen met je team aan de slag om te zorgen dat alles processen rond de creditcards goed lopen

Daarom is dit een topbaan

 1. Je krijgt de ruimte om te leren en te groeien
 2. Werken in een informeel team wat van een lolletje houdt
 3. Het ontwikkelen van een expertise
 4. Hybride werken

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

ICS (International Card Services) is al meer dan 30 jaar dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards. De helft van de Nederlandse creditcards komt van ICS vandaan! 
Het is van belang dat alles rondom het uitgeven van de creditcards en de processen daarachter goed loopt. Het Core team waarin jij gaat werken houdt zich bezig met het systeem dat de onderliggende processen van de creditcards regelt. Met het werk wat jij doet maak jij een impact en zorg jij met je team dat alles gebeurt volgens de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving van Visa en Mastercard. Kortom jij en je team zijn van cruciaal belang en dragen bij aan een integere werkwijze.

Waarom ben je nodig

Bij het Core team zijn ze op zoek naar iemand die zich graag vastbijt in informatie. Ze werken met software, Entra, dat door een partij uit Zweden wordt ontwikkelt. Bij het testen, beheren, analyse etc. van dit systeem zit het team zelf aan de knoppen.Twee keer per jaar zijn er compliance wijzigingen waarbij er op basis van wet- en regelgeving wordt gekeken welke wijzigen er nodig zijn. Bij deze leuke uitdagingen mag jij helpen. Het team bestaat uit twee seniors die alles buiten het testen om doen en vier testers die meer doen dan alleen testen net zoals jij! Eigen initiatief is in het team belangrijk, maar jij wordt zeker niet aan jouw lot overgelaten. Het team draagt samen verantwoordelijkheid voor alles wat wordt gedaan en helpt jou om een expert te worden in wat je doet. Samen sta je nou eenmaal sterker!

Wat ga je doen

Het Coreteam van ICS zoekt een veelzijdige test engineer. Iemand die zich graag in systemen verdiept en het heerlijk vindt om expert te worden in dit geval op het gebied van creditcards. Als tester ben je een echte speurder, jij gaat op zoek naar de zwakte van het systeem zodat dit uiteindelijk zo goed mogelijk gaat lopen. Jij zit lekker in je flow als je andere kan helpen en kan zorgen dat alles het doet naar behoren. Klinkt dit goed? Dan is deze rol misschien wat voor jou! 
Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Ontwikkelen van geautomatisseerde testen en doen van handmatige testen
 • Intakes voeren voor de Card Management Applicatie
 • Inschatting doen van de impact van wetwijziging en daarop inspelen
 • Wijzigingen delen met relevante stakeholders
 • Functioneel beheer van het software systeem
Aan het begin zal je tijd vooral gaan naar het testen en wordt je hierop ingewerkt. Met de ervaring die je daar op de werkvloer opdoet zullen je werkzaamheden verbreden. Denk hierbij aan business analyses of een stukje stakeholder management.

Handig!

 • Jij bijt je graag vast in materie
 • Vaardig in zowel de Engelse als Nederlandse taal
 • Leergierige houding
 • Ervaring met SQL is een pré

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant