Skip to main content

It Consultant

Fulltime

Startbaan 16, Amstelveen

Wil jij de expert worden op het gebied van service management en organisaties helpen bij het op orde krijgen, verbeteren en vernieuwen van hun IT servicedesk?

meld je aan
 1. Een uitdagende consultancy rol waarbij je zowel technisch als functioneel aan de slag gaat.
 2. Je volgt een uitdagend talentenprogramma waarin er veel wordt geïnvesteerd in je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Jij bent straks de expert op het gebied van IT Service Management!
 3. Een auto van de zaak, in eerste instantie om naar de Politie in Utrecht te rijden, maar mogelijk later ook andere klanten.

Meld je aan als It Consultant

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

“Ik help klanten servicedesk processen optimaal te implementeren, zo lever ik een belangrijke bijdrage!”

Als technisch consultant ga je aan de slag bij de Nationale Politie. Je gaat alles leren over de helpdesk software Service Management Automation X Suite en helpen bij de implementatie. Om dit waar te maken zal je in een gecombineerd team werken waar zowel jouw eigen collega's als collega's van de klant in zitten. Hierdoor kom je in een divers team terecht met verschillende expertises. Het is jouw taak om een helder beeld te schetsen van de requirements en dit te vertalen naar de gewenste technische inrichting in de tooling. Dit zal ervoor zorgen dat de IT Service Management processen voor de IT organisatie gaan werken. Denk hierbij aan een compleet werkende helpdesk-tool voor de helpdesk-agent waarin processen en rollen geconfigureerd zijn, data geladen is, mensen getraind en gebruikers geïnformeerd zijn.

Je richt niet alleen een nieuwe tool in maar werkt ook mee aan verdere automatisering van processen. Denk hierbij aan volledig geautomatiseerde levering van infrastructuur of platformen, zonder veel menselijke tussenkomst. Daarbij is het dus noodzakelijk om een gebruiksvriendelijk aanbod te faciliteren zodat de IT-afdeling zo veel mogelijk via self-service kan gaan leveren.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Elke dag is anders maar om je toch een idee te geven hoe een werkdag eruit zou kunnen zien:

- 's Ochtends bespreek je tijdens een korte stand-up met het team wie welke taken gaat uitvoeren.
- Aan tafel met de klant, hoe staat het ervoor en wat moet er nog gebeuren?
- Even overleggen met een ervaren collega hoe deze oplossing aansluit bij het huidige systeem.
- Attentie! Belangrijke taak: Jij gaat aan de gebruikers uitleggen hoe zij het nieuwe systeem moeten gebruiken.
- Gedurende de dag heb je veel contact met jouw collega-consultants om ervaringen en best practices te delen.

De verwachting is dat het project bij de Politie minimaal een jaar zal duren. Vaak werk je aan een project van zes tot twaalf maanden, afhankelijk van de grootte en de complexiteit. Na dit project kan het zijn dat je blijft werken voor de Politie of dat je op nieuw project wordt gezet, waarbij het huidige Service Management systeem moet worden vervangen. Alle opties staan nog open, het ligt er maar net aan wat jij wilt.

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • ITIL
 • Agile/Scrum
 • Linux

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor