Skip to main content

It Engineer Financial Risk

Fulltime

Amsterdam

Dankzij jouw Java en/of Python ervaring ziet de bank op tijd wanneer klanten betaalachterstanden krijgen.

meld je aan
 1. Veel leren van ervaren collega's
 2. Relevantie IT kennis opdoen die jouw cv onwijs waardevol maakt

Meld je aan als It Engineer Financial Risk

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Ik ben niet bang om mijn stem te laten horen, dat wordt juist gewaardeerd door mijn collega's."

In dit DevOps team zal je veel met de handen aan de knoppen zitten: je programmeert nieuwe functionaliteiten en verbetert oude onderdelen in Java en/of Python. Daarnaast komt ook af en toe beheer of requirements analyse langs, aangezien jouw team verantwoordelijk is voor alle onderdelen van jullie IT systemen. De rest van de tijd heb je verschillende scrum events, zoals een daily standup, demo of refinement sessie.

Je werkt in een team met 4 ervaren collega's en 1 junior die vorig jaar is gestart. In het begin ga je vooral veel programmeren zodat je taken over kan gaan nemen of aanleren van de seniors. Op den duur kun je je ook gaan verdiepen in data engineering, bijvoorbeeld door je te specialiseren in koppelingen met de databronnen. Je leercurve kan heel steil worden, als je maar nieuwsgierig en enthousiast bent. Er is ruimte om out of the box te denken en als nieuweling wordt jouw mening gewaardeerd. En er wordt genoeg gelachen, je collega's zijn namelijk altijd in voor een geintje.

OVER DE ORGANISATIE
Het is voor een bank als ABN AMRO cruciaal om risico's goed in te schatten. Wat is de kans dat een klant de lening kan terugbetalen? Welke bedrijven dreigen op basis van voorspellingen failliet te gaan? En heeft een recovery plan nu nut? Er worden een hoop modellen gemaakt om deze risico's te voorspellen, maar deze modellen moeten uiteindelijk worden geïmplementeerd in de systemen waar de échte data doorheen gaat. Meer dan ooit is IT een bepalende factor als het gaat om snelheid en het beschikbaar stellen van data. En dat is weer van groot belang zodat de bank aan zichzelf, maar vooral ook aan regulators zoals de ECB en DNB de juiste informatie kan verschaffen.

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Ervaren in object georienteerd programmeren in bijvoorbeeld Java, Python of C#
 • Basiskennis over databases en SQL
 • Bekend met design patterns, data structuren en algoritmes
 • Kwalitatief goede code kunnen opleveren en documenteren
 • Bekend met het belang van unit testing
 • Bekend met DevOps technieken als Cloud, Docker en Kubernetes

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor