Skip to main content

Java Developer Wholesale & International

Fulltime

Utrecht

Jij verdiept je in de techniek, programmeert nieuwe functionaliteiten en krijgt ruimte om initiatief te nemen

meld je aan
 1. Een functie waarbij je lekker de techniek in kan duiken en enorm veel kan leren van ervaren collega's die jou graag helpen
 2. Je werkt met complexe applicaties, waardoor je goed uitgedaagd wordt
 3. Een laagdrempelige sfeer in het team. Professioneel, hardwerkend en fun zijn kernwoorden in het team

Meld je aan als Java Developer Wholesale & International

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Ik leer hier enorm veel. Het ene moment bouw ik een nieuwe fucntionaliteit met Java, het andere moment maak ik een testcase. Hier doe ik dat in een gezellig en behulpzaam team. Met andere woorden: topmatch!"

Je komt terecht in een behulpzaam DevOps team. Het team heeft als slogan “Having fun delivering awesome solutions!”. Wat natuurlijk al het nodige zegt over het team. Er wordt hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en complexe functionaliteiten waarbij kwaliteit erg belangrijk is. De applicaties die het team ontwikkeld ondersteunen wereldwijd de collega’s in het TCI (Treasury CCS Interfund) en het IDB (International Direct Banking) domein. De applicaties zijn met name gebouwd om financiële producten te beprijzen en af te sluiten. De applicaties worden in Java gebouwd en bestaan uit een front-end en een backend met microservices, databases, batchjobs en interfaces naar andere systemen. Dit alles wordt zoveel mogelijk in de Cloud (Azure) geïnstalleerd. 

Je initiële takenpakket ziet er als volgt uit (dit kan op basis van je eigen ambities en teambehoeftes veranderen):

•    Bouwen van nieuwe functionaliteiten in Java
•    Het opvolgen van issues die voortkomen uit het testen
•    Feedback geven op de nog op te leveren functionaliteiten
•    Ontwerpen en automatiseren van testcases door middel van Behavior Driven Development. Je schrijft scenario's in Gherkin en schrijft Java code om de test helemaal te automatiseren;
•    Omdat er DevOps wordt gewerkt dien je ook je steentje bij te dragen aan de 24 uurs support die wij leveren voor onze applicaties die wereldwijd worden gebruikt
    
Verder wordt er Agile gewerkt. Dit betekent dat de planning in iteraties van twee weken verloopt. In elke iteratie heb je een aantal vaste meetings, waaronder een dagelijkse stand-up, requirement refinement sessies, sprint reviews en retrospectives.

Over de organisatie:

Rabobank is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. Als maatschappelijke bank willen ze in Nederland een bijdrage leveren aan welvaart en welzijn, en in het buitenland bijdragen aan de oplossing van het voedselvraagstuk. In Nederland bedient Rabobank ruim 6,7 miljoen Nederlandse particuliere en 800.000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. Wereldwijd is Rabobank actief in veertig landen en bedienen zij circa 10 miljoen klanten.

Rabobank IT Systems is één van de grootste onderdelen van de centrale organisatie Rabobank Nederland. Logisch, want IT vormt een steeds belangrijkere factor in de financiële dienstverlening.

De functie van Java Developer valt binnen het Wholesale & International domein met als standplaats Utrecht. Specifiek kom je in een team terecht dat een applicatie ontwikkelt gebruikmakend van technologieën als Java, Angular, microservices en Azure Cloud. Het team is internationaal georiënteerd in zowel de teamsamenstelling als de gebruikers die ze bedienen. De voertaal is daarom ook Engels. Je bent bezig met het ontwikkelen van functionaliteiten, voornamelijk gericht op de backend. Daarnaast biedt het team je de mogelijkheid om andere taken op te pakken zoals ontwikkelen van testcases en frontend werk. Een veelzijdige rol waar je heel veel kan leren!

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Java
 • Angular
 • Cucumber
 • DevOps manier van werken
 • Samenwerken
 • Frontend- en webapplicaties

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor