Skip to main content

Jr. Application Developer Health Insurance

Fulltime

Utrecht

Jij ontwikkelt oplossingen waarmee zorgverzekeraars hun dienstverlening kunnen verbeteren

meld je aan
 1. Veel kunnen leren en ontwikkelen
 2. Leuke teamuitjes, kennis- en klantevents
 3. Als schakel de bijzondere binding van de divisie met haar klanten versterken

Meld je aan als Jr. Application Developer Health Insurance

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

“Ik vind het uitdagend om in een technisch complexe omgeving te werken."

Je werkt in een technisch complexe en uitdagende omgeving. Dagelijks worden miljoenen transacties en declaraties door hun klanten verwerkt. Dit vereist expertise, kennis en begrip van de business processen van zorgverzekeraars. Je werkt samen met 60 collega's aan de ontwikkeling van de backoffice applicaties. De activiteiten zijn divers en variëren van het oplossen van problemen in bestaande releases tot het ontwerpen, bouwen en testen van nieuwe functionaliteit voor toekomstige releases. Als lid van een scrumteam, ontwikkel je je met korte releasecycli en beoordelingen bij en van hun klanten.

Als developer in een scrumteam, ontwikkel je in korte releasecycli en krijg je direct feedback van de klanten. Je gaat pro-actief met klanten in gesprek en je neemt initiatieven om wat je bouwt goed te laten aansluiten op de wensen van de gebruikers. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is hiervoor noodzakelijk.

Oracle Cloud Infrastructuur (OCI) is het moderne platform waarmee innovaties snel voor klanten beschikbaar komen.

OVER DE ORGANISATIE:
Oracle is ’s werelds grootste organisatie voor bedrijfssoftware en hardware. Hun ambitieuze doel is: ‘elke organisatie ondersteunen om de verwachtingen van alle klanten te overtreffen met de kracht van data en innovatie’. Met 370.000 klanten in 145 is het een belangrijke speler. Een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines is cruciaal voor de groei van het bedrijf. Jij maakt deel uit van deze groei. Je komt te werken op de Health Insurance divisie, een speciale divisie die een applicatie op de markt heeft gezet om business processen van zorgverzekeraars te ondersteunen. De divisie ontwikkelt, verkoopt, implementeert en onderhoudt producten die zorgverzekeraars rechtstreeks ondersteunen bij hun beleid, claims en processen voor financieel beheer.

Jouw profiel

Bij Formorrow sta jij centraal. Wij helpen jou bij het ontwikkelen van een carrière waarin jij je gelukkig en geïnspireerd voelt. Kort gezegd: jouw droombaan. We noemen dat ‘career crafting’. Dit bereiken we met onze prijswinnende Formorrow academy van 24 maanden. Formorrow heeft gave IT-startersbanen bij meer dan 40 organisaties. Vanaf dag één ga jij aan de slag bij een van deze opdrachtgevers, en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’).  Met ons uitgebreide assessment maak jij een eerste stap in het beantwoorden van deze vragen. Op basis daarvan gaan we samen op zoek naar dé perfecte match voor jou. Jouw droombaan gevonden? Dan gaat de Formorrow Academy van start. Dat betekent: maandelijkse gesprekken met jouw eigen coach, vijftien trainingsdagen, inspirerende kennissessies, een introductieweekend en heel veel learning on the job. Zo kun jij je passie vinden en je kwaliteiten optimaal ontwikkelen.

Herkenbaar?

 • Ontwikkelaar in hart en nieren
 • Ervaring met PL/SQL, Selenium, Jenkins en Javascript is een pré
 • Kennis van Oracle databases is eveneens een pré
 • Kennis van Linux is een pré
 • Je bent een gedreven, flexibele teamspeler
 • Goede beheersing van Nederlandse én Engelse taal

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor