Skip to main content

Ops Engineer Robotics

Fulltime

Utrecht, Nederland

Jij bouwt de software waar robots op draaien en automatiseert daarmee verschillende processen

meld je aan
 1. Je eigen mening wordt hier gewaardeerd en aangemoedigd
 2. Een hecht team met veel humor en uitjes
 3. Heb je een goed idee voor een robot die een proces kan automatiseren? Go for it!

Meld je aan als Ops Engineer Robotics

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"In mijn technische functie heb ik veel contact met collega's en veel afwisseling. Het Robotics domein spreekt me erg aan en ik word erg enthousiast van de cultuur. Als ik een idee heb mag ik dat meteen uitwerken!"

Goed om te weten is dat geen dag hetzelfde is. Als Ops Engineer ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het opleveren van een platform waar Robotics Software op draait. Het doel is om dat platform continu te blijven verbeteren. Dit doe je met technieken als Linux (dat is de basis), Terraform, Kubernetes, SQL en Microsoft Azure. Daar krijg je veel tijd en ruimte voor. Eigen initiatief is meer dan welkom. 

Je komt te werken in het domein wat zich bezighoudt met Robotic Process Automation.  Dit is een manier van automatiseren waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde software robots die delen van het handmatige proces na bootsen. Met het groeiende aantal robots, ook wel digitale werkers genoemd, is het belangrijk dat het onderliggende platform meegroeit. Op deze manier kunnen de digitale werkers nog beter en sneller hun werk doen.  

Jij komt te werken in het team dat zich specifiek richt op het infrastructuur en het platform waar de robots op draaien. Hierbij heb jij een belangrijke bijdrage aan de ambitie van Rabobank om zoveel mogelijk te automatiseren. Je bent voornamelijk bezig met ‘engineering’ werkzaamheden rondom het platform, maar ook het oppakken issues en incidenten behoren tot de werkzaamheden. Dit doe je in een Agile omgeving. Kortom het gaat hier echt om een technische rol. Het team bestaat uit 8 collega’s. Er is een goede mix tussen ervaren Seniors en jonge talenten in het team, waar je veel van kan leren.

Wat maakt het werk leuk?
- Veel afwisseling in je takenpakket
- Techniek die zeer laagdrempelig is om neer te zetten, maar heel veel uitdaging met zich meebrengt 
- Nu wordt er bekeken of er chatbots en dialog flow op het platform kunnen gaan draaien
- Continu nieuwe dingen blijven leren

OVER DE ORGANISATIE:

Rabobank is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. Als maatschappelijke bank willen ze in Nederland een bijdrage leveren aan welvaart en welzijn, en in het buitenland bijdragen aan de oplossing van het voedselvraagstuk. In Nederland bedient Rabobank ruim 6,7 miljoen Nederlandse particuliere en 800.000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. Wereldwijd is Rabobank actief in veertig landen en bedienen zij circa 10 miljoen klanten.

Rabobank is een coöperatie met leden in plaats van aandeelhouders. Klanten kunnen hun betrokkenheid met de bank tonen door lid te worden. Momenteel zijn er bijna twee miljoen klanten lid van de Rabobank. Leden kunnen meepraten en meebeslissen over de bank.

Deze functie valt binnen het functiegebied Robotics. Deze afdeling houdt zich bezig met alle systemen omtrent software robots. Dit zijn programma's die menselijk gedrag op een computer nabootsen en zo processen kunnen automatiseren. Als Ops Engineer bouw jij de systemen waar deze software op draait en zorg je ervoor dat deze goed blijft werken. Een mooie functie in een heel interessant domein.

 

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • Linux (must)
 • Kubernetes
 • SQL
 • Kennis van Azure & DevOps

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor