Skip to main content

Opsengineer Ecm Input Management

Fulltime

Foppingadreef 22, Amsterdam

Jij beheer tools die zorgen voor de verwerking en opslag van alle inkomende documenten binnen de bank.

meld je aan
 1. Werken met nieuwe technologieën in zowel de front- als de backend van de systemen
 2. Ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling
 3. Je kunnen verdiepen in de inhoud, maar ook voldoende afwisseling hebben

Meld je aan als Opsengineer Ecm Input Management

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Ik hou ervan me vast te bijten in een technische uitdaging, en weet mijn teamgenoten te verrassen met creatieve oplossingen."

Jij gaat aan de slag met het beheer van de systemen voor Digital Document Exchange, de portal voor documentuitwisseling met klanten. Zo kan een medewerker van de bank een dossier aanmaken en de klant in die portal alle benodigde documenten (loonstrook, identiteitsbewijs etc) uploaden.

Als OpsEngineer heb je een allround rol, waarbij je grootste focus ligt op het oppakken van incidenten in de bestaande tools en systemen. Jij wordt specialist en leert de IT omgeving goed kennen. Je werkt nauw samen met de developers uit het team en zorgt er samen voor dat de systemen zo gebouwd worden dat de kans op problemen in de live-omgeving geminimaliseerd worden. 

De technologieën die binnen de teams gebruikt worden zijn uiteenlopend. De backend is voornamelijk in Java gebouwd, de frontend in Angular en Vue.js. Daarnaast kom je API's tegen en wordt er met verschillende pakketten gewerkt. Een walhalla dus, als jij enorm veel wil gaan leren op technisch vlak! Zeggen deze technieken je nog iets minder? Dat is geen probleem, vanuit deze rol als OpsEngineer kun je hier on the job kennis mee maken. En er zijn genoeg developers die je helpen met het opbouwen van deze kennis.

Op de langere termijn doe je op deze plek kennis op die je helpt om een goede specialist, of juist generalist te worden op technisch vlak. Je kunt dan ook doorgroeien in de techniek (development) of in de richting van ontwerp/architectuur.

OVER DE ORGANISATIE
ABN AMRO heeft 6 miljoen klanten die regelmatig informatie krijgen van de organisatie of juist documenten of berichten naar hen toesturen. Denk aan het ontvangen van een ID-bewijs, loonstrook of werkgeversverklaring. Of het versturen van een offerte. Het grid Enterprise Content Management zorgt ervoor dat deze communicatie gestroomlijnd wordt. De afdeling Input Management voegt waarde toe aan de organisatie en investeert in de toekomst door de binnenkomende content gemakkelijk toegankelijk te maken voor alle medewerkers. Daarnaast maken ze het mogelijk voor medewerkers om de juiste informatie te vinden voor de klant. Dit doen ze door gebruik te maken van slimme en innovatieve technologie en door slimme inzichten uit de data te creëren. Jouw rol? Er voor zorgen dat de systemen die deze input managen goed blijven werken!
 

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent. 

Herkenbaar?

 • ITIL
 • Incident & Problem management
 • Bekend met het ontwikkelproces
 • Vloeiend in Nederlands en Engels

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor