Skip to main content

Procurement Consultant

Fulltime

Gustav Mahlerlaan, Amsterdam

Jij begeleidt inkooptrajecten voor IT en hebt contact met alle betrokken partijen.

meld je aan
 1. Heel veel kunnen leren van ervaren collega's.
 2. Snel verantwoordelijkheid over je eigen (kleine) contracten.
 3. Meewerken met collega's aan gigantische miljoenencontracten.

Meld je aan als Procurement Consultant

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

meld je aan

"Het ene moment duik ik in de details van een contract, het andere moment zit ik met de leverancier om tafel om het best mogelijke resultaat te bereiken."

In deze rol ben je onderdeel van het IT (Software & SAAS) categorieteam en je zult je met name bezighouden met inkoopprojecten op dit gebied. Het geeft jou energie om in samenwerking met de interne stakeholders de beoogde doelen te bereiken met het beste resultaat voor ABN AMRO. In de praktijk ben je enerzijds zelf bezig met het uitvoeren van inkooptrajecten voor de IT software en SaaS categorie. Anderzijds werk je mee aan grote RFP's (aanbestedingen) samen met de andere category managers en (senior) consultants in het team.

Je werkzaamheden kun je als volgt verdelen:

 • In de details van contracten duiken en zaken uitpluizen.
 • Onderhandelen met leveranciers.
 • Administratie van je werkzaamheden.
 • Afdelings- en teambrede projecten en meetings. 
 • Oplossingen zoeken voor vraagstukken die voorbij komen vanuit verschillende stakeholders.
Het bevat dus een mooie combinatie van detailgericht puzzelwerk en veel mensgericht contact en gesprekken met collega's, leveranciers en andere stakeholders.

OVER DE ORGANISATIE
De ambitie van de ABN AMRO is duurzame groei, waarbij het klantbelang altijd centraal staat. De dagelijkse beschikbaarheid van de IT-systemen en de onderliggende infrastructuur spelen hierin een cruciale rol. Veel van deze IT-gerelateerde diensten zijn door de bank geoutsourced. Hiervoor is het van belang dat ABN AMRO goede afspraken heeft met leveranciers, zodat de verschillende afdelingen gebruik kunnen maken van hun producten en diensten. De afdeling Procurement richt zich helemaal op het inkoopproces. En hier kun jij als Consultant aan de slag om kleine en grote samenwerkingen met externe partijen mogelijk te maken.

Jouw profiel

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

Herkenbaar?

 • Inkoop- en contractmanagement
 • Basiskennis van IT

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Jitske van de kuilen
Talent advisor