Skip to main content

RABOBANK – Ops Engineer Trade

40 uur

Utrecht

Daarom is dit een topbaan

  1. Veel mogelijkheden om te netwerken binnen de Rabobank
  2. Leren van ervaren collega's
  3. Een goede werk-privébalans
  4. Veel ruimte om jouw ambitie vorm te geven

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

Rabobank is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. Als maatschappelijke bank willen ze in Nederland een bijdrage leveren aan welvaart en welzijn, en in het buitenland bijdragen aan de oplossing van het voedselvraagstuk. In Nederland bedient Rabobank ruim 6,7 miljoen Nederlandse particuliere en 800,000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. Wereldwijd is Rabobank actief in veertig landen en bedienen zij circa 10 miljoen klanten. Binnen de IT afdelingen van de Rabobank spelen een hoop interessante ontwikkelingen waar jij een bijdrage aan zou kunnen leveren. Zo kan je denken aan Cloud oplossingen, steeds meer werken met data en het voorkomen van fraude.

Als Ops Engineer ga je werken voor de afdeling Special Payments Solutions. Deze afdeling is voor het grootste deel werkzaam in Utrecht maar ook voor een deel in Londen. Op deze afdeling zijn traders werkzaam om risico's af te dekken voor grote klanten wereldwijd. Als Ops Engineer zorg je ervoor dat zij hun werk op de juiste wijze kunnen uitvoeren zonder dat er incidenten plaatsvinden. Een belangrijke taak want er gaan grote bedragen rond in dit proces.

 

Waarom ben je nodig

Het team waar je gaat werken is verantwoordelijk voor het leveren van eerste- en tweedelijns support. Omdat de traders vanuit het kantoor in Utrecht werken is het van belang dat je zichtbaar bent op de werkvloer in het geval van een incident. Wanneer dat plaatsvindt sta je er zeker niet alleen voor, je hebt namelijk een ervaren team waar je veel mee samenwerkt. Je staat daarnaast ook in nauw contact met de business en vormt een brug tussen de IT. Door jouw nieuwsgierigheid ben je goed op de hoogte van zowel de technologieën als alles wat er speelt aan de kant van de business. De omgeving van trading is zeer uitdagend en dynamisch, als je affiniteit hebt met dit onderwerp zit je hier goed!


 

Wat ga je doen

Naast je hoofdtaken die draaien om het leveren van support zijn er veel andere taken waar jij je in kunt verdiepen. Omdat er DevOps wordt gewerkt kan je ook helpen met het testen en ontwikkelen van nieuwe software, wat jouw rol zeer divers maakt. Afhankelijk van jouw ambities kun je jouw rol vormgeven zoals je wilt, hier is veel vrijheid voor. Ook krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan belangrijke projecten zoals het automatiseren en verbeteren van de processen binnen de afdeling. Aan uitdaging en afwisseling dus geen gebrek! Je kunt daarbij denken aan de volgende taken:

- Het oppakken van requests van de business 
- Het ophalen van requirements door met de traders af te stemmen
- Helpen met testen en configureren van nieuwe wijzigingen
- Het presenteren van nieuwe softwarewijzigingen aan het team
- Je bent verantwoordelijk voor nieuwe softwarereleases 

Handig!

  • Interesse in CI/CD
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening
  • Kennis van DevOps
  • Je hebt een passie voor technologie
  • Je hebt een voorkeur om op kantoor te werken

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant