Skip to main content

Solution Consultant Model Risk Management

40 uur

Huizen

Jij gaat het gesprek aan met verschillende klanten in de Finance sector

Daarom is dit een topbaan

  1. Jij komt over de vloer bij verschillende klanten
  2. Werken in een zeer interessant vakgebied, namelijk Risk Management
  3. Een mooie combinatie tussen technisch en communicatief werken
  4. Bij dit bedrijf krijg je heel veel ruimte voor initiatief en jouw eigen ideeën

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

SAS is marktleider als het gaat om data analytics software en oplossingen. Door hun krachtige en allesomvattende platformen kiezen veel grote en kleine bedrijven met complexe datavraagstukken voor SAS. Met de software en service van SAS kunnen klanten hun data goed inzetten om analytics mee te doen. Deze vacature valt binnen Consulting Services, en specifiek binnen Risk Solutions. Hier worden alle applicaties die gaan over het berekenen en het managen van risico's ontwikkeld en geïmplementeerd bij klanten. Als Solution Consultant ga jij met verschillende klanten in gesprek, ontwerp jij de Risk applicatie voor ze en zorg je dat deze goed wordt geïmplementeerd. Een combinatie van communicatie en techniek dus. 

Waarom ben je nodig

Het team bestaat uit medior en senior collega's. Hier voegen ze graag een enthousiaste junior aan toe, om kennis te kunnen delen en het team verder uit te breiden.

Wat ga je doen

Goed om te weten is dat jij als als Solution Consultant een hele brede rol hebt. Je verdiept je enerzijds in de techniek en anderzijds heb je direct contact met verschillende klanten. Als eerste is het belangrijk dat jij de module van Risk Management goed onder de knie krijgt. Dit is de reden dat een kwantitatieve achtergrond goed kan matchen met deze functie. Met deze kennis op zak kan jij je werk namelijk het beste doen. Je werkt samen met een aantal collega's om een plan te maken hoe je de software het beste kan inrichten bij klanten. Als Solution Consultant neem je de klant mee in het gebruik van de software, leg je uit hoe ze deze het beste in kunnen zetten en beantwoord je vragen waar nodig. Je bent ook verantwoordelijk voor het technisch inrichten van de applicatie.

Handig!

  • Risk Management
  • Data
  • Analytisch sterk
  • Klantgericht

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant