Skip to main content

Technical Solution Engineer CIAM

40 uur

Op afstand/overal in Nederland (hoofdkantoor Hilversum)

Jij zorgt bij de verschillende klanten voor technische oplossingen en bent ook betrokken bij de inrichting en realisatie hiervan.

Daarom is dit een topbaan

  1. Je komt te werken in een informele sfeer met ervaren specialisten waar je veel van kunt leren.
  2. De mogelijkheid tot het volgen van specifieke trainingen bij het bedrijf zelf
  3. Een grote verscheidenheid aan verschillende projecten en klanten.
  4. Ruimte voor initiatief en eigen inbreng.

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

FuseLogic is gespecialiseerd in Identity & Access Management (IAM) en Custom Identity & Access Management (CIAM). IAM en CIAM houden zich bezig met processen gericht op het administreren en beheren van gebruikers, business partners & klanten inclusief de toegangscontrole tot applicaties en systemen. FuseLogic heeft een succesvolle Cloud IAM en CIAM aanpak ontwikkeld waardoor IAM in zeer korte tijd operationeel kan zijn. Zij automatiseren in recordtijd het toekennen en afnemen van toegangsrechten op basis van bronsystemen zoals bijvoorbeeld HR-, AD- en CRM-systemen. Customer Identity & Access Management (CIAM) gaat over het bepalen en beheren van de toegangsrechten van klanten. Authenticatie en toegang voor klanten portals en apps zijn in no time veilig en gebruiksvriendelijk geregeld. Ook authenticatie en toegang voor klanten portals en apps zijn in no time veilig en gebruiksvriendelijk geregeld. Door gebruik te maken van deze Cloud aanpak kunnen oplossingen snel worden gerealiseerd en hoeft er alleen nog geprogrammeerd te worden als er bijzondere koppelingen met de bron- en doelsystemen gerealiseerd dienen te worden. Dat er bij FuseLogic uitzonderlijk veel kennis op dit gebied aanwezig is blijkt wel uit het feit dat FuseLogic recent is uitgeroepen tot “Okta Partner of the Year, Northern Europe”. Daarnaast is Fuselogic partner van- en gespecialiseerd in het implementeren van de IAM-oplossingen van MicroFocus, SailPoint en Oracle.

Als Technical Solution Engineer CIAM ben je 'meewerkerkend architect', dat wil zeggen dat je in staat bent om op een hoog niveau na te denken over hoe een technische oplossing eruit moet komen te zien. Je denkt je na over een 'proof of concept' en je maakt een demo om de klant te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ook vind je het leuk om met een ontwikkelaar mee praten over de techniek achter een oplossing. Je vervult hierin nadrukkelijk een brugfunctie tussen de business enerzijds en de techniek achter de oplossing anderzijds, waarbij je in staat bent om te levelen met een developmentteam. Momenteel zijn er negen ervaren collega's consultants werkzaam, waar je veel van kan leren. 

Waarom ben je nodig

Recentelijk is deze organisatie met de IAM oplossing Okta gaan werken. Met deze software kan een oplossing veel sneller worden geïmplementeerd bij klanten. Door nieuwe ontwikkelingen gaan zij zich tevens (opnieuw) bezighouden met CIAM. Dit alles zorgt voor een groei in het aantal klanten. Hierdoor komen er meer werkzaamheden bij op het gebied van CIAM, waar jij als Technisch Consultant een grote rol in mag gaan spelen. De afwisseling in werkzaamheden en verscheidenheid in klanten zijn mooie bijkomstige voordelen.

Wat ga je doen

In deze technische brugfunctie tussen enerzijds de business en anderzijds de techniek achter de oplossing, help jij klanten bij het vertalen van wensen en eisen naar een technische oplossing. Je bent betrokken bij de inrichting en realisatie hiervan. Je werkt hiertoe met state-of-the-art cloud identity platformen zoals Auth0 en Okta. Als er koppelingen gemaakt moeten worden met andere applicaties, is ook programmeren nodig. Dit doe je bijvoorbeeld met behulp van Python. Je bent een aanspreekpunt voor de klanten waar het gaat om Security en CIAM. In het begin leer je veel over de specifieke oplossingen waar binnen FuseLogic mee wordt gewerkt en zal je daarvoor met één of meerdere consultants meelopen op een project. Met deze 'learning on the job' kan je snel zelfstandig meewerken aan een project. De projecten worden veelal uitgevoerd voor geweldige klanten zoals CarNext, MessageBird en Takeaway.com, Hunkemöller, Intergammma, RTL Nederland en vidaXL. Los van de lopende projecten, word je nadrukkelijk uitgedaagd om mee te denken over nieuwe initiatieven of projecten. De ICT-wereld staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. FuseLogic wil hierin voorop blijven lopen door alle ervaring, intelligentie en creativiteit die in huis is aan te spreken. Elke twee weken is er namelijk een meeting met alle collega's om alle lopende projecten te bespreken, en na te denken over innovaties en verbeteringen. Hierin is input van iedereen, junior, medior of senior, meer dan welkom. Verder wordt van je verwacht dat je ook vraagstukken en issues oplost die worden aangemeld via het Jira Support Systeem. Een brede rol waar je creativiteit en ondernemersschap in kwijt kunt. Daarnaast is er twee keer per jaar een strategische sessie op een externe locatie.

OVER DE ORGANISATIE
FuseLogic is gespecialiseerd in Identity & Access Management (IAM) en Customer Identity & Access Management (CIAM). IAM en CIAM houden zich bezig met processen gericht op het administreren en beheren van gebruikers, business partners & klanten inclusief de toegangscontrole tot applicaties en systemen. FuseLogic heeft een succesvolle Cloud IAM en CIAM aanpak ontwikkeld waardoor IAM in zeer korte tijd operationeel kan zijn. Zij automatiseren in recordtijd het toekennen en afnemen van toegangsrechten op basis van bronsystemen zoals bijvoorbeeld HR-, AD- en CRM-systemen. Customer Identity & Access Management (CIAM) gaat over het bepalen en beheren van de toegangsrechten van klanten. Authenticatie en toegang voor klanten portals en apps zijn in no time veilig en gebruiksvriendelijk geregeld. Door gebruik te maken van deze Cloud aanpak kunnen oplossingen snel worden gerealiseerd en komt programmeren pas om de hoek kijken bij meer geavanceerde en uitdagendere onderwerpen en processen. Dat er bij FuseLogic uitzonderlijk veel kennis op dit gebied aanwezig is blijkt wel uit het feit dat FuseLogic recent is uitgeroepen tot “Okta Partner of the Year, Northern Europe”. Daarnaast is Fuselogic partner van- en gespecialiseerd in het implementeren van de IAM-oplossingen van MicroFocus, SailPoint en Oracle.

Handig!

  • Schakel kunnen zijn tussen business en de techniek achter de oplossing en zowel kunnen inzoomen als uitzoomen
  • Flexibel, zelfstartend en pro-actief.
  • Kennis van Identity & Acces Management.
  • Technische basiskennis als Java Containers, Python/Bash/Perl, Http/XML, Linux/Unix en SSL.
  • Willen functioneren in een organisatie met korte lijnen, geen bureaucratie en waar je inspraak hebt.
  • Groot kwaliteitsbesef.

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant