Skip to main content

Technisch Applicatieconsultant

40 uur

Huizen

Jij adviseert verschillende klanten en verhelpt problemen

Daarom is dit een topbaan

  1. Transitie naar de Cloud (AWS)
  2. Werken met verschillende klanten
  3. Een mooie combinatie tussen technisch en communicatief werken
  4. Veel kennis in het team waar je heel veel van kan leren

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. We verbinden je aan precies die opdrachtgever waar je tot je recht komt. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

lees meer

SAS is marktleider als het gaat om data analytics software en oplossingen. Door hun krachtige en allesomvattende platformen kiezen veel grote en kleine bedrijven met complexe datavraagstukken voor SAS. Met de software en service van SAS kunnen klanten hun data goed inzetten om analytics mee te doen. Deze vacature valt binnen de afdeling Application Management. In deze afdeling worden de applicaties van SAS doorontwikkeld en geïmplementeerd bij verschillende klanten.

Waarom ben je nodig

Het team bestaat uit medior en senior collega's. Hier voegen ze graag een enthousiaste junior aan toe, om kennis te kunnen delen en het team verder uit te breiden.

Wat ga je doen

De software die gebouwd is draait bij vele verschillende klanten in veel verschillende landen. Voor de medewerkers van Application Management is het de veranrwoordelijkheid om te zorgen dat deze software altijd zo goed mogelijk blijft draaien en bij nieuwe klanten goed wordt geïmplementeerd en geïnstalleerd. Als er een probleem is met het platform dan neemt een klant contact op. Als Technisch Applicatieconsultant rapporteer jij het incident, en je zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen. Soms gaat het om een simpele fix, maar soms gaat het om een inhoudelijk uitdagende oplossing. Je duikt in logfiles, doet analyses en zo kom je er - soms met behulp van collega's - achter wat het probleem is. Je verhelpt het probleem niet alleen, maar je zorgt ook dat het onderliggende probleem wordt aangepakt. Hier komt jouw technisch inzicht goed van pas. Daarnaast zorg je dat wanneer er een nieuwe klant is, de software goed wordt geïmplementeerd. Qua techniek wordt er gebruik gemaakt van onder andere Docker en Kubernetes. Je gaat het gesprek aan met de klant, brengt de wensen in kaart en je gaat aan de slag. Hiervoor is het belangrijk om goed te luisteren, mee te denken en advies te kunnen geven. Al met al een afwisselende functie waarbij je enorm veel kan leren. 

Handig!

  • Linux/Unix
  • Docker & Kubernetes
  • Analytisch sterk
  • Data

Jouw profiel

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant