Low code Formorrow

Cloud-uitblinkers
voor jouw organisatie

neem contact op

Cloud-talenten die vanaf dag één impact maken. En die de verwachtingen ver te boven gaan. Dat is de belofte van onze Cloud Specialty. Op zoek naar Cloud-talent dat jouw organisatie vooruithelpt? Op 4 september 2023 start een nieuwe klas Cloud Engineers die vanaf halverwege oktober 2023 alles in hun mars hebben om uit te blinken bij jou op de werkvloer.

Low-code

Een diepe duik in de wereld van Cloud

Voordat de Cloud Engineers bij jou aan de slag gaan, worden zij ondergedompeld in de wereld van Cloud. Onder begeleiding van een expert leren zij tijdens de deepdive alle fijne kneepjes van Cloud. En dankzij een echte klantcasus – die je zelf kan inbrengen – leren zij die kennis direct toe te passen in de praktijk. Na 6 weken behalen zij hun Cloud-certificaat en hebben zij alles in huis om het verschil te maken bij jou op de werkvloer. In de twee jaar die volgen behalen zij daarbovenop hun verdere role-based certificaten.

Alle voordelen van de Formorrow Academy

Na de deepdive gaan onze Cloud Engineers direct aan de slag bij jou op de werkvloer. Tijdens de 24 maanden dat onze Formorrowers via ons in dienst zijn, blijven wij nauw betrokken bij hun ontwikkeling. Dat doen wij met de Formorrow Academy. Twee jaar lang leren zij alles dat ze nodig hebben om uit te blinken met hun unieke combinatie van competenties. Met onze trainingen en coaching verdiepen zij hun zelfkennis en versterken zij hun vakskills. Met alle ingrediënten uit de Formorrow Academy ontwikkelt jouw nieuwe werknemer zich bewezen sneller en effectiever.

Plan je gesprek

“Het traject zelf is super effectief. Door middel van een kleine klas en bekwame leraren is er veel aandacht in persoonlijke begeleiding.”

“Het volgen van een Specialty gaf mij de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen en zo mijn carrièremogelijkheden te vergroten. Formorrow zorgde voor een match met een opdrachtgever waar ik een klik mee had! ”

Meer weten over de Cloud Specialty?

Neem contact op met Andrik en kom erachter hoe Cloud-talent van Formorrow impact maakt bij jou op de werkvloer.

Andrik van de Weerdhof
Accountmanager
06-11200193

Alle voordelen van een partnership met Formorrow:

Al je recruitment zorgen uit handen

Wij selecteren het beste hbo- en wo-talent, nemen je recruitmentproces over en zorgen voor een intensieve opleiding

Snelle groeiers

Dankzij onze onderbouwde Formorrow Academy groeien onze talenten bewezen sneller door.

Talent dat bij je past – en blijft

We gaan voor een match op de lange termijn: Formorrow-talent blijft gemiddeld vijf tot zeven jaar.

Zet je merk in the picture

Samen investeren we in je employer branding voor precies de juiste hbo’ers en wo’ers.

Voor al je vragen

Waar leren de trainees mee werken in de Cloud Specialty?

De Cloud Specialty richt zich volledig op het opleiden van Cloud Engineers. Voordat de trainees starten in de Cloud Specialty matchen we hen zorgvuldig met jou. Op basis van de plek bij jou in het team wordt de trainee opgeleid in Microsoft Azure, Google Cloud of Amazon Web Services. Vragen over het opleidingstraject of de match met de trainees met jouw organisatie? Neem dan contact op met Andrik!

Wat is de timeline van de Cloud Specialty?

In augustus worden sollicitatiegesprekken gehouden met trainees voor jouw organisatie. Vanaf 4 september beginnen deze trainees met een technische deepdive in de Cloud Specialty. Op 13 oktober voltooien zij hun eerste certificering en gaan ze aan de slag als Cloud Engineers.

Kan ik kiezen welke talenten ik aanneem via Formorrow?

Zodra talenten op basis van onze grondige Discovery Day matchen met jouw organisatie, stellen wij hen aan je voor. In een persoonlijk gesprek tasten we af of er sprake is van een wederzijdse match. Bij Formorrow kiezen talent en opdrachtgever altijd bewust voor elkaar. Dit traject vindt plaats voordat de talenten starten in de Cloud Specialty. Je kan 1 of meerdere talenten afnemen.

Hoe draagt Formorrow bij aan een duurzame arbeidsrelatie?

We gaan voor een match op de lange termijn: dankzij de Formorrow-methode blijft ons talent gemiddeld vijf tot zeven jaar werken bij de opdrachtgever. Dankzij de Discovery Day maakt talent een bewuste keuze. Dat maakt het Cloud-talent van Formorrow een investering in de toekomst.