ABN Amro - Formorrow

Maak het verschil
bij de bank van de toekomst

meld je aan

De wereld verandert, en banken veranderen mee. ABN AMRO zet volop in op innovatie en digitalisering. Innovatieve apps, security en data zijn belangrijker dan ooit. En daar kan jij een unieke rol in spelen. Wil jij bouwen aan de bank van de toekomst? Dan is de Formorrow IT Academy jouw ticket naar binnen en maak jij ABN AMRO futureproof. 

“Naast de persoonlijke ontwikkeling, vond ik de technische ontwikkeling top. De keuzeworkshops Quantum Computing en Azure zijn goed, maar ook heb ik veel aan de cursusbank gehad. Ik heb een cursus SVG animations, React en Java gedaan. Ik vind die manier van informatie verschaffen heel fijn.”

Ricardo de Vries – DevOps Engineer ABN AMRO

De voordelen van de Formorrow IT Academy

Meer dan een IT-traineeship

Via Formorrow werk je aan je persoonlijke ontwikkeling én je ontwikkeling als IT-specialist.

Klaar voor de start

Je kunt meteen uit de startblokken – en hebt alles in huis om sneller door te groeien.

Je eigen coach

Spar over je carrière met een topcoach uit de praktijk, bij wie je altijd terecht kan.

Je vaste Formorrow-groep

Je doorloopt de trainingen met een vaste groep, waarmee je twee jaar optrekt.

Een jonge, lachende vrouw met gemillimeterd witblond haar zit op een tafel naast een plant. Ze draagt een ronde bril, een zwarte blouse met witte stippen, en een gele ribfluwelen broek. In haar schoot houdt ze een dichtgeklapte zilveren laptop vast.

De weg vooruit bij ABN AMRO

ABN AMRO zet alle zeilen bij om hun producten en diensten steeds sneller, beter en toegankelijker te maken. Technology forward in de breedste zin van het woord. Formorrow werkt al meer dan 20 jaar samen met ABN AMRO en kent de bank van binnenuit. En met de Formorrow Academy groeiden honderden talenten naar topposities. Wil jij ook uitgroeien tot IT-specialist van de bank?

Mogelijkheden bij ABN AMRO

De nieuwe Tikkie bouwen. Innovaties zoals klant worden met een selfie. Of data van miljoenen Nederlanders beveiligen. Wat wil jij bereiken? Diep de techniek in, of juist meer de businesskant op? Binnen deze bank is er alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien tot veelzijdig IT-professional. 

naar de IT Academy
Formorrow ABN
Een jonge vrouw met witblond gemillimeterd haar zit glimlachend op een bureaustoel. Ze heeft haar benen voor zich gevouwen en schrijft op een blokje post-its.

Op zoek naar een baan bij ABN AMRO om in door te groeien?

Ben je benieuwd welke vacatures bij ABN AMRO bij jou passen? Meld je aan voor een intake bij Formorrow. Natuurlijk gaat het erom wat je kan, maar wij beginnen bij wie je bent. Zo krijg je een dieper inzicht in jezelf. En ontdekken we welke baan past bij je persoonlijkheid en talenten.

Start je carrière in de IT samen met Formorrow en plan jouw intake snel via onderstaande knop.

plan je intake

Voor al je vragen

Kom ik in aanmerking voor de Formorrow Academy bij ABN AMRO?

Onze IT Academy is gericht op persoonlijke ontwikkeling en gekoppeld aan een IT-baan. Logisch dus dat je enthousiast moet zijn over werken in de IT. Een vooropleiding die aansluit op IT is hartstikke handig maar geen vereiste. Omdat wij samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale IT-baan, matchen wij jouw vooropleiding zorgvuldig met plekken binnen ABN AMRO. Zo kom je altijd op de baan terecht die bij jouw wensen én kennis aansluit.

Hoe matchen jullie mij bij ABN AMRO?

Met onze onderbouwde Formorrow-methode helpen we je in drie fasen om je toekomst in eigen hand te nemen: Know, Find, Grow. Deze methode is diep verankerd in onze Discovery Day en heeft wortels in de wetenschap. Op basis van jouw uitkomsten uit de Discovery Day bekijken we zorgvuldig welke plekken het beste bij jou aansluiten.

Wie wordt mijn werkgever? ABN AMRO of Formorrow?

Formorrow wordt jouw werkgever en ABN AMRO is de opdrachtgever waar je aan de slag gaat op een plek naar jouw keuze. Als je de IT Academy afrondt – en twee jaar via Formorrow bij ABN AMRO hebt gewerkt, ga je over naar ABN AMRO.

Hoe zit het met mijn salaris als ik via Formorrow bij ABN AMRO werk?

Formorrow hanteert de inlenersbeloning. Deze is er op gericht dat jij hetzelfde salaris verdient en ontvangt als de overige personeelsleden bij ABN AMRO die dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Wij volgen daarmee de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever waar je gaat werken. Bij Formorrow krijg je de IT Academy er bovenop.