Drie mensen staan vriendelijk lachend voor een blauwgroene achtergrond. Links en rechts staan twee mannen, en in het midden een vrouw.

wij zijn Formorrow

leer ons kennen

Wij zijn er voor talent dat dieper durft te duiken, om verder vooruit te kijken. Voor werkgevers op zoek naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag. En de uitblinkers van morgen.

Over Formorrow

Formorrow verbindt talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Dat doen we sinds 1997. Eerst als Procam – en sinds 2021 als Formorrow. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien? We helpen om je eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als jezelf. Werkgevers verbinden we aan precies die teamleden die tot hun recht komen in hun organisatie. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame en diverse arbeidsmarkt, die draait om de kracht van individueel talent.

Een tekening van een glimlachend hoofd dat naar boven kijkt. Het hoofd zweeft voor een rode cirkel. De bovenkant van het hoofd ontbreekt. In dit hoofd staat een mannetje met hetzelfde gezicht. Hij kijkt glimlachend door een verrekijker naar rechts.
Over Formorrow

Voor de wereld van morgen

Bij Formorrow staan we voor een arbeidsmarkt met plek voor elk talent. Ook willen we bijdragen aan een klimaatneutrale toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen moetje, maar diep verankerd in onze organisatie. Daarbij zijn we open over wat we morgen willen bereiken – en eerlijk over wat we vandaag kunnen waarmaken.

lees meer