Skip to main content

Talent Advisor

Talent Advisor

32-40 uur

Amersfoort

Wij verbinden IT-talent met banen om in door te groeien. Als Talent Advisor weet je deze IT-talenten in een krappe arbeidsmarkt te vinden. En te overtuigen van de Formorrow Academy die verbonden is aan ruim 50 toffe opdrachtgevers. Jij neemt graag de lead, verbetert interne recruitmentprocessen en je breidt ons employer brand uit.

solliciteer
Formorrow, voor morgen

Daarom is dit een topbaan:

 1. Goed salaris (€2500 – €4250 afhankelijk van werkervaring), aantrekkelijke bonusregeling, mobiliteitsplan met een NS Business Card of elektrische leaseauto, laptop, iPhone en pensioenregeling.
 2. We werken hybride. Met een toelage richt je thuis werkplek in, maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal- en tafeltennisduels en meeborrelt op vrijdag).
 3. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom start jij net als onze talenten in de Formorrow Academy en krijg je jouw eigen coach.
 4. Nieuw idee of initiatief? Je gooit een balletje op en werkt je geniale plan uit. Bij Formorrow is daar alle ruimte voor.
 5. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.

Solliciteer als Talent Advisor

Zie jij jezelf werken als Talent Advisor bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Een baan waarin je elke dag bezig bent om talenten advies te geven over hun start in de IT. En te interesseren voor de Formorrow Academy. Want IT wordt steeds belangrijker en de vraag naar IT-talent is gigantisch. Wat Formorrow uniek maakt is dat wij het individu écht centraal stellen. We helpen talent om hun eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als zichzelf. En dat weet jij over te brengen. Jij bent uitgesproken goed in het opbouwen van contact en gelooft in het ontwikkelen van starters.

Dit ga je doen

Je komt terecht in een multidisciplinair team; je werkt samen met Talent Advisors, Consultants en Accountmanagers. Als ervaren Talent Advisor weet jij wat er van je gevraagd wordt. Zo stel je een jaarplan op met doelstellingen en allerlei wervingsactiviteiten. En met jouw scherpe kijk op de arbeidsmarkt adviseer jij het team en de organisatie. Jij bewaakt de voortgang van het plan en stuurt zo nodig bij. Met jouw recruitmentervaring coach je bovendien andere teamleden en help je het team te groeien naar ongekende hoogte. Natuurlijk ben je zelf graag in contact met mensen. Jij bent het gezicht van Formorrow op allerlei activiteiten. Je agenda staat vol met belafspraken en je telefoon roodgloeiend. Je gaat in gesprek met studenten over hun ambitie en skills. Ook zoek je actief naar IT-talent via online kanalen. LinkedIn speur je af! Maar ook op andere online kanalen breek je makkelijk het ijs.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Ons gaat ’t om wie jij bent; je hebt pit, je wil resultaten bereiken met je team, en je vindt het leuk om onze kandidaten op een persoonlijke manier te benaderen.
 • Minimaal een Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde, HR of marketing & communicatie.
 • Je brengt recruitmentervaring mee en hebt verstand van zaken als het gaat om de IT-arbeidsmarkt.
 • Vloeiend in Nederlands en goed in Engels

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Talent Advisor bij Formorrow in ons hippe kantoor in Amersfoort

Gido de Vries
Talent Advisor