Start je carrière bij Formorrow

voor alles dat je kan worden

Small scroll
Start je carrière bij Formorrow

Afgestudeerd aan het hbo of wo, of heb je een PhD? En ga je voor een carrière in IT of life sciences? Via Formorrow vind je jouw ideale baan en leer je ondertussen alles dat je nodig hebt om je toekomst vorm te geven. En dat gaat dieper dan welk life sciences- of IT-traineeship dan ook.

Duik dieper. Groei verder.
Met de Formorrow-methode

FMRW-Duik-geel

Know

Leer jezelf beter kennen. En ontdek alles dat je in je hebt.

Find

Vind de werkgever die bij je past.

Grow

Geef je eigen toekomst vorm.

Start je IT carrière bij Formorrow

Know yourself

Natuurlijk gaat het erom wat je kan. Maar wij beginnen bij wie je bent, met de Discovery Day. Test waar je krachten liggen. Ontdek hoe je in elkaar zit. En bespreek je dromen met onze psychologen. Zo krijg je een dieper inzicht in jezelf. En ontdekken we welke werkplek past bij je persoonlijkheid en talenten.

plan je intake

Find your match

Op basis van jouw inzichten uit de Discovery Day gaan we niet op zoek naar zomaar een baan, maar naar een loopbaan. Samen vinden we de werkgever waar je op je plek bent. Waar alles dat je in je hebt tot z’n recht komt. En waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Vandaag — en overmorgen nog steeds.

check alle vacatures

Grow ahead

Gestart met je baan? Dan start je ook aan onze Formorrow IT of Life Sciences Academy. Twee jaar lang leer je alles dat je nodig hebt om je carrière vorm te geven. Je verdiept je zelfkennis. Versterkt je vakskills. En samen met je coach ontwikkel je jouw visie op je toekomst en geef je je carrière vorm.

IT Academy
Life Sciences Academy

“Mensen zien je hier voor jou, je bent allesbehalve een nummer. Ik vind het erg fijn om te zien dat je niet in een standaard hokje wordt gestopt.”

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Voor al je vragen

In welke branches is Formorrow actief?

Wij zijn met onze academies in de IT- en in de life sciences-branche actief. Onze eerste IT Academy is in 1997 gestart en daar hebben we in 2015 onze Life Sciences Academy aan toegevoegd.

Duren de Formorrow-academies altijd twee jaar?

De Formorrow-academies duren in principe altijd 2 jaar. De volledige periode werk je bij de opdrachtgever van jouw keuze en volg je alle activiteiten uit één van onze academies.

Volg ik een academy voordat ik via Formorrow aan het werk ga?

Nee, onze academies starten vanaf je eerste dag bij een opdrachtgever. Onze specialties werken net iets anders: dit zijn technische deepdives die je volgt alvorens je bij een opdrachtgever op de werkvloer staat.

Kan ik via Formorrow aan de slag zonder een academy te volgen?

Onze academies zijn gekoppeld aan een baan. Je volgt dus altijd een academy bij Formorrow.