Skip to main content

Werken bij PGGM

PGGM is een pensioenuitvoerder zonder winstoogmerk in de sector zorg en welzijn. Met de verantwoordelijkheid voor de pensioenen van 4,3 miljoen is PGGM een van de grootste pensioenuitvoerders in Nederland. Hun missie? Een betaalbaar, goed en duurzaam pensioen.

Waarom jij hier wil werken:

 1. Werken bij een sociaal bedrijf

 2. Jij zorgt dat hardwerkende mensen hun verdiende pensioen krijgen.

 3. Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen — in de breedte en de diepte.

hier wil ik werken

Zorg voor de zorgers

Als pensioenuitvoerder beheert PGGM de pensioenen van verschillende pensioenfondsen. Zij beleggen met het vermogen dat zij beheren om te zorgen dat de deelnemers van hun klanten zorgeloos hun pensioen in kunnen gaan. Dat doen ze in de sector Zorg en Welzijn. Met jouw werk zorg je dus voor de mensen die hun hele leven voor anderen hebben gezorgd!

PGGM investeert in een duurzame toekomst door bewust te beleggen in mens en milieu. Ze willen bijdragen aan een leefbare wereld, gezond werken, en vitaal ouder worden. Met de hoeveelheid geld die PGGM in beheert hebben ze invloed op de koers die bedrijven waar zij in investeren varen. En daar pakt PGGM zijn verantwoordelijkheid in.

Wil je impact maken op maatschappelijke veranderingen? Als IT’er bij PGGM ben je op de juiste plek. Je werkt aan het optimaliseren van IT-systemen die ervoor zorgen dat de pensioenen van een enorme hoeveelheid mensen op tijd worden uitbetaald. Met jouw vernieuwende en creatieve oplossingen draag je bij aan een toekomstbestendig pensioenstelsel in Nederland. Ook krijg je bij PGGM de kans om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, want jij als persoon bent minstens net zo belangrijk als de klanten waar je veel voor betekent.

Wat kun je hier doen?

OutSystems Developer — ontwikkel en verbeter low-code business applicaties rondom pensioen administratie processen.

DevOps Engineer C# — zorg dat de IT systemen van PGGM goed functioneren, en ontwikkel nieuwe functionaliteiten om deze systemen te verbeteren.

En andere rollen — dit zijn de meestvoorkomende rollen bij PGGM, maar dit is lang niet alles. Geen zorgen dus als jouw expertise hier niet tussen staat. Goede kans dat PGGM jouw skills nog steeds goed kan gebruiken!

Wat vindt PGGM belangrijk

5 redenen waarom PGGM een topwerkgever is:

 1. Bij PGGM heb je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. In de breedte of in de diepte.
 2. Maak impact op de toekomst van mens, milieu en maatschappij.
 3. Een fulltime werkweek bij PGGM bestaat uit 36 uur die je grotendeels zelf inricht.
 4. Bij PGGM kun je hybride werken: wissel af tussen thuis en op kantoor werken.
 5. Er zijn regelmatig bootcamp en yogalessen waar je aan kunt meenemen. Ook kun je stadsfietsen lenen bij de receptie om door de groene omgeving van Zeist te fietsen.

Klinkt goed? Plan je intake bij Formorrow

Dan kijken we samen of een baan bij PGGM bij je past. Zo niet, dan vinden wij wel een plek voor jou bij één van onze andere opdrachtgevers. Hoe dan ook: wij zorgen dat jij op een plek komt waar jij je thuis voelt.

plan je intake

Ons stappenplan

 1. Meld je aan en upload je CV
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Ontdek jouw kracht bij de Discovery Day
 4. Wij kijken samen of jij past bij PGGM
 5. Aangenomen? Dan start je aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

De Formorrow Academy

Aan de tweejarige Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand

Consultant