meld je aan
voor een intake

Small scroll
Vind IT Talent - Formorrow

Benieuwd hoe je samen met Formorrow je carrière kunt vormgeven? Meld je dan aan voor een telefonische intake met een van onze Talent Advisors. We horen graag alles over je studie, wensen en plannen. En we vertellen je precies wat je kunt verwachten van je ontdekkingsreis bij Formorrow.

Stijn Jantzen
Talent Advisor

Inge Lebbink
Business Unit Manager

Aanmelden bij Formorrow

Dit kun je verwachten

  1. Meld je aan en upload je cv. Je ontvangt direct een e-mail van ons. Liever anoniem aanmelden? Dat is geen enkel probleem.
  2. We kijken eerst of je cv bij ons past en bevestigen daarna je intake.
  3. Door bij Formorrow? Tijdens de Discovery Day leer je jezelf beter kennen en ontdek je welke banen bij je passen.
  4. Op basis van je inzichten vinden we die werkgever waar jij helemaal tot je recht komt.
  5. Zodra je start aan je nieuwe baan, start je ook aan de Formorrow Academy.

“Ik was enorm verrast over de hoeveelheid doordachte aandacht in het proces. Grondig en persoonlijk, aan het eind van de dag had ik al 5 perfect matchende vacatures in handen.”

Ivan Simsic Babic

“Een intensieve dag die de kern raakt. Doordacht, uitgebreid en persoonlijk. Dat had ik met andere recruiters helemaal niet.”

Ricardo de Vries - DevOps Engineer

Ontdek jouw future-proof skills

Om succesvol te zijn in de toekomst zijn mensen met toekomstbestendige skills essentieel. Vaardigheden moeten relevant blijven in een arbeidsmarkt die continu in beweging is. Deze  toekomstbestendige skills worden door onderzoeksbureau McKinsey ook wel DELTA’s (Distinct Elements of Talent) genoemd. Ons game-based assessment maakt deze competenties inzichtelijk. En dit wetenschappelijk gevalideerde assessment stelt ons in staat om de juiste persoon te verbinden met de juiste plek. Nu en in de toekomst.

Onze strategische partner IVY Works biedt via Cognisess game-based assessments aan gebaseerd op wetenschappelijke disciplines. Formorrow maakt tijdens de Discovery Day gebruik van dit game-based assessment. De resultaten van jouw assessment worden met je gedeeld na afloop van de Discovery Day, en kan je onbegrensd inzien.

Voor al je vragen

Met wie doorloop ik de Discovery Day? En hoelang duurt het?

De Discovery Day doorloop je samen met jouw eigen assessmentpsycholoog. Vaak sluit er ook een klantconsultant aan om jou meer te vertellen over de opdrachtgevers die met ons samenwerken. De Discovery Day duurt ongeveer 4 uur en vindt bij ons op kantoor plaats.

Moet ik iets voorbereiden?

De Discovery Day is de start van jouw oriëntatie en nemen we heel serieus. We vragen je daarom om thuis je Formorrow-profiel in te vullen, het game-based assessment te maken en ons je CV toe te sturen.

Is de Discovery Day vrijblijvend?

Jouw oriëntatie via Formorrow is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. De intake, de Discovery Day en alle gesprekken die desgewenst bij opdrachtgevers volgen: no strings attached.

Krijg ik de resultaten van het game-based assessment mee naar huis?

Jouw testresultaten zijn van jou. Daarom krijg je na de Discovery Day toegang tot je resultaten, en hier kan je altijd in.

Hoe matchen jullie mij met een vacature en opdrachtgever?

Met onze onderbouwde Formorrow-methode helpen we je in drie fasen om je toekomst in eigen hand te nemen: Know, Find, Grow. Deze methode is diep verankerd in onze Discovery Day en heeft wortels in de wetenschap. Op basis van jouw uitkomsten uit de Discovery Day bekijken we zorgvuldig welke opdrachtgevers het beste bij jou aansluiten.