voor talent dat met je meegroeit

Small scroll
Vind IT Talent - Formorrow

It’er of life sciences-specialist gezocht? Met onze Formorrow-methode verbinden we talent met de werkgever waar ze op hun plek zijn. En jou verbinden we met dat ene teamlid dat met je mee kan groeien. Zo nemen we je hele recruitmentproces uit handen.

Andrik van de Weerdhof
Accountmanager

Inge Lebbink
Accountmanager

Met de Formorrow-methode
kiest talent voor jou

Met onze wetenschappelijk onderbouwde methode verbinden we talent in IT en life sciences met carrières om in door te groeien:

Formorrow illustration

Know

We helpen talent om zichzelf nog beter te leren kennen. Zo ontdekken ze welke banen en organisaties passen bij hun persoonlijkheid, dromen en talenten.

Find

We gaan voor een match van twee kanten: jij kiest bewust voor het talent. En het talent bewust voor jou. Zo zorgen we voor een duurzame verbinding die dieper gaat.

Grow

Tijdens een tweejarig traject aan de Formorrow Academy ontwikkelt je nieuwe teamlid alle zelfkennis en vakskills om door te groeien in je organisatie - op zijn of haar manier.

“Ik raad iedereen aan te oriënteren met Formorrow. Ik zit door die uitgebreide oriëntatie heel erg op mijn plek. Zonder Formorrow had ik deze baan nooit gevonden.”

Raquel das Dores Cruz
Security Officer - ABN AMRO

Alle voordelen van een partnership met Formorrow:

Al je recruitment-zorgen uit handen

Wij selecteren het beste hbo- en wo-talent, nemen je recruitmentproces over en zorgen voor intensieve begeleiding.

Snelle groeiers

Dankzij onze onderbouwde Formorrow Academy groeien onze talenten bewezen sneller door.

Talent dat bij je past – en blijft

We gaan voor een match op de lange termijn: Formorrow-talent blijft gemiddeld vijf tot zeven jaar.

Zet je merk in the picture

Samen investeren we in je employer branding voor precies de juiste hbo’ers en wo’ers.

Klaar voor IT- of life science talent van Formorrow?

Talent gezocht voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee over het aantrekken van dat ene talent dat past in je team én bij je organisatie. Ben je benieuwd hoe de Formorrow-methode werkt voor jou? Bel, mail of vul het contactformulier in en we staan voor je klaar. Wij werken met trots samen met partners als:

neem contact op

Voor al je vragen

Kan ik kiezen welke talenten ik aanneem via Formorrow?

Zodra talenten op basis van onze grondige Discovery Day matchen met jouw organisatie, stellen wij hen aan je voor. In een persoonlijk gesprek tasten we af of er sprake is van een wederzijdse match. Bij Formorrow kiezen talent en opdrachtgever altijd bewust voor elkaar.

Hoe draagt Formorrow bij aan een duurzame arbeidsrelatie?

We gaan voor een match op de lange termijn: dankzij de Formorrow-methode blijft ons talent gemiddeld vijf tot zeven jaar werken bij de opdrachtgever. Dankzij de Discovery Day maakt talent een bewuste keuze. Dat maakt Formorrow-talent een investering in de toekomst.

Hoe zet Formorrow mijn organisatie in the picture?

Samen investeren we in je employer branding voor precies de juiste hbo’ers en wo’ers. Door een intensief netwerk op hogescholen, universiteiten, beurzen en social media heeft Formorrow een uitgebreide database met studenten en starters opgebouwd. Zo zetten wij jouw organisatie op de kaart bij de juiste doelgroep.