Een tekening van een glimlachend hoofd dat naar boven kijkt. Het hoofd zweeft voor een blauwgroene cirkel. De bovenkant van het hoofd ontbreekt. In dit hoofd staat een mannetje met hetzelfde gezicht. Hij kijkt glimlachend door een verrekijker naar rechts.

grow ahead
met de IT Academy

meld je aan

Gestart met je nieuwe baan? Dan start je ook in onze IT Academy. Twee jaar lang leer je alles dat je nodig hebt om je carrière vorm te geven. We duiken dieper, om verder vooruit te kijken. Dat maakt onze IT Academy meer dan een IT-traineeship: zie het als je fundament voor een toekomst in IT.

“Als je bang bent om te spartelen op de werkvloer, begin dan bij Formorrow. Dan spartel je niet alleen.”

Jerry Jeremiah
Cloud Implementatie Consultant - Oracle

IT Academy Formorrow

Verdiep je zelfkennis

We maken je klaar voor een carrière die zich vormt naar jou. Dat betekent: weten wie je bent om te worden wat je wil. Daarom doorloop je een onderbouwd trainingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Je leert hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt, hoe je optimaal samenwerkt… en bovenal: hoe je uitblinkt als jezelf. En daar heb je je hele carrière baat bij.

Een greep uit wat je leert:

Energiek aan het werk

Krijg inzicht en handvatten in wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat je met energie en plezier aan het werk bent!

Samenwerken (MBTI)

Krijg met de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)inzicht in de verschillen in persoonlijkheden van mensen en hoe je deze effectief kan inzetten tijdens samenwerken.

Onderhandelen

Goede onderhandelings-vaardigheden zijn onmisbaar. In deze training leer je om succesvol uit elke onderhandelingssituatie te komen!

Effectief overleggen

Met de nieuwste inzichten vanuit 'behavioural economics' besteden we aandacht aan welke meeting-mindset er heerst en welke lichaamstaal effectief is (en welke helemaal niet).

Omgaan met stress

We willen veel én er worden behoorlijk wat eisen aan ons gesteld. Dit geeft stress. Jij kan ervoor zorgen dat je toch voldoende energie hebt. Hoe? Dat leer je in deze training.

Interactieve vaardigheden

Hier leren we je bewuster te worden over hoe jij en anderen communiceren en wat jij kan doen om de interactie effectiever te laten zijn.

Drijfveren

Iedereen heeft drijfveren en behoeftes. Wat zijn die van jou? En welke rol speelt jouw MBTI-profiel in wat jij belangrijk en prettig vindt?

Intervisie

Wat is intervisie en hoe kan je het als groep gebruiken? Je gaat samen aan de slag met een bekende intervisiemethode.

Versterk je vakkennis

In technische vaktrainingen ontwikkel je alle skills die je nodig hebt voor je huidige baan – en voor alles dat daarna komt. Ook behaal je relevante certificaten, zoals ITIL, Linux, DevOps of Azure Fundamentals. Zo ben je klaar voor elke kans die voor je ligt. Kies voor de breder georiënteerde IT Academy, of duik de diepte in met één van de specialties.

IT Academy aanmelden

Kies bijvoorbeeld voor:

Agile Scrum

Scrum is altijd agile, maar agile is niet per definitie scrum. Say whut? Spijker hier je kennis bij over 'n zo effectief en flexibel mogelijke werkwijze.

Power BI

Power BI is een Business Intelligence en Data Visualization tool. Maak in 'n handomdraai interactieve dashboards en BI-rapporten met behulp van deze training.

Java 11

Ga de diepte in met de nieuwste Java-update en leer alles over interfaces, generics en Java-operators.

IT academy bij Formorrow

Bouw aan je carrière

Met je persoonlijke coach kijk je verder vooruit. Hoe zie jij je toekomst voor je? En hoe kom je daar? Je coach staat klaar voor al je vragen over morgen en de werkelijkheid van vandaag. Dat gaat verder dan welk IT-traineeship dan ook. Van kleine frustraties tot existentiële kwesties, je coach helpt je verder. In vertrouwen, natuurlijk. En vol vertrouwen in jou.

Leer onze coaches kennen:

ontmoet onze carrière coaches

Ontdek welk IT-specialisme bij je past!

Schrijf jij de beste code? Denk jij elk systeem te kunnen hacken? Of ben jij juist de gedroomde schakel tussen business & IT? Met deze test ontdek je in 2 minuten welk specialisme binnen de IT het beste bij jou aansluit.

doe de test
Plan je gesprek

Voor al je vragen

Kan ik mijn trainingen zelf kiezen?

Het grootste gedeelte van onze soft skills trainingen zit geprogrammeerd in het programma. Daarbovenop hebben we een scala aan keuzeworkshops. Hier kan je je op inschrijven. Tot slot kan je technische trainingen op maat volgen. Samen met je opdrachtgever stellen we een persoonlijk technisch leertraject op. Je volgt vakinhoudelijke trainingen die aansluiten op jouw werkzaamheden én je behaalt relevante certificaten.

Wie zijn jullie coaches?

Onze coaches zijn ervaren. Ervaren in het IT- of life sciences-werkveld. Ervaren in coaching. En ervaren in het uitstippelen van een carrièrepad via een doordacht stappenplan.

Wat kan ik van mijn coach verwachten?

Het doel van coaching is het stimuleren van jouw persoonlijke, functionele en loopbaanontwikkeling, in het bijzonder gericht op de lange termijn. Jouw coach helpt je bij dit proces. Jij staat aan het roer en jouw coach faciliteert.

Kies ik mijn eigen coach?

Er moet een positieve klik zijn tussen jou en coach. Staat de chemie tussen jou en je coach een effectieve coaching in de weg? Dan kijken we samen naar een oplossing.