Skip to main content

Recruitment stage

Recruitment stage

32-40 uur

Amersfoort

Wij verbinden IT-talent met banen om in door te groeien. Onze Talent Advisors zijn verantwoordelijk voor het vinden van deze IT-talenten en te overtuigen van de Formorrow Academy. Benieuwd hoe onze Talent Advisors de kneepjes van het recruitmentvak in de praktijk brengen? Lees snel verder.

solliciteer
Formorrow, voor morgen

Daarom is dit een topbaan:

 1. Bij Formorrow ben je geen stagiair maar gewoon een collega. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en je leert veel van de Talent Advisors.
 2. Thuiswerken mag! Maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal- en tafeltennisduels en meeborrelt op vrijdag).
 3. Je ontvangt een aantrekkelijke stagevergoeding van €450 per maand op basis van 5 dagen in de week.
 4. Nieuw idee of initiatief? Je gooit een balletje op en werkt je geniale plan uit. Bij Formorrow is daar alle ruimte voor.
 5. Stage lopen in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer als Recruitment-stagiair

Zie jij jezelf stage lopen bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Onze Talent Advisors (recruiters) zijn elke dag in gesprek met talenten om advies te geven over hun start in de IT. En te interesseren voor de Formorrow Academy. Wat Formorrow uniek maakt is dat wij het individu écht centraal stellen. We helpen talent om hun eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als zichzelf.

Dit ga je doen

Je komt terecht in een multidisciplinair team; je werkt samen met Talent Advisors, Consultants en Accountmanagers. Binnen team Talent Advising draai je volledig mee en word je betrokken bij alle werkzaamheden. Zo werk je mee aan online- en offline wervingsactiviteiten en denk je mee hoe wij IT-talenten nog beter kunnen vinden, binden en ontwikkelen. Je krijgt hierdoor een goed beeld van hoe het is om te werken binnen een recruitment team, je werkt aan je gespreksvaardigheden en bouwt een netwerk op.

Uiteindelijk gaat het erom wat jij wil leren. Hoe meer jij kan en wil, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt en hoe meer je mag doen. Bij Formorrow bieden we je een breed scala waarin je je kan verdiepen. Zo kan je je bezighouden met studieverenigingen, beurzen, gastlessen, matching of marketing recruitment.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Ons gaat ’t om wie jij bent; je hebt pit, je wil resultaten bereiken met je team, en je vindt het leuk om onze kandidaten op een persoonlijke manier te benaderen.
 • Minimaal een Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde, HR of marketing & communicatie.
 • Je bent op zoek naar een stage met de nadruk op het meelopen en meewerken in een team. Een afstudeeropdracht behoort ook tot de mogelijkheden.

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Recruitment-stagiair bij Formorrow in ons hippe kantoor in Amersfoort

Stijn Jantzen
Talent Advisor