Low code Formorrow

Duik dieper met de Low-Code Specialty

meld je aan

Nog lang niet uitgeleerd? In deze speciale variant van de Formorrow IT Academy dompel jij je onder in de wereld van low-code. In acht weken word je klaargestoomd als OutSystems-developer. Je onderscheidt je en ontwikkelt jezelf met erkende certificaten. Zo ben jij onderdeel van een revolutie in software.

Low-code

De beste low-code-opleiding van Nederland

In deze specialty krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot OutSystems-expert. Met een technische deepdive, unieke OutSystems-trainingsmodules en een prikkelende klantcase timmer jij aan de weg van morgen. Een echte klantcase natuurlijk, wel zo uitdagend. En je haalt direct je eerste OutSystems-certificaat. Daarna word jij twee jaar opgeleid en gecoacht in de Formorrow Academy en werk je als OutSystems-developer bij een opdrachtgever. Tyler koos voor de Low-Code Specialty en is razend enthousiast over low-code. Benieuwd waarom? Check de video.

“Voor mij komen hier de backend en frontend ideaal samen, op een efficiënte manier werken zonder mogelijkheden en uitdaging te verliezen.”

Yvette Pijneburg
OutSystems-developer

“Het traject zelf is super effectief. Door middel van een kleine klas en bekwame leraren is er veel aandacht in persoonlijke begeleiding.”

Ivan Simsic Babic

ABN Amro - Formorrow

Start je carrière als low-code-developer

  1. Plan je intake en upload je cv. Liever anoniem aanmelden? Dat is geen enkel probleem.
  2. We kijken eerst of je cv past bij de Low-Code Specialty en bevestigen daarna je intake.
  3. Door bij Formorrow? Tijdens de Discovery Day leer je jezelf beter kennen en ontdek je of de rol van low-code-developer bij je past.
  4. Op basis van je inzichten vinden we die werkgever waar jij helemaal tot je recht komt als low-code-developer.
  5. Zodra je start als low-code-developer, start je ook met de Low-Code Specialty. Je begint met een technische deepdive van 8 weken.

De voordelen van de Formorrow IT Academy

Meer dan een IT-traineeship

Via Formorrow werk je aan je persoonlijke ontwikkeling én je ontwikkeling als IT-specialist.

Klaar voor de start

Je kunt meteen uit de startblokken – en hebt alles in huis om sneller door te groeien.

Je eigen coach

Spar over je carrière met een topcoach uit de praktijk, bij wie je altijd terecht kan.

Je vaste Formorrow-groep

Je doorloopt de trainingen met een vaste groep, waarmee je twee jaar optrekt.

Voor al je vragen

Kies ik zelf waar ik ga werken?

Met onze onderbouwde Formorrow-methode helpen we je in drie fasen om je toekomst in eigen hand te nemen: Know, Find, Grow. Op basis van jouw uitkomsten uit de Discovery Day bekijken we zorgvuldig welke opdrachtgevers het beste bij jou aansluiten. Je kiest dus zelf waar je gaat werken.

Hoelang duurt de Low-Code Specialty?

Je start in een deepdive van 7 weken vol OutSystems-trainingen. Je leert werken met OutSystems via een klant case, waar een echte klant bij is betrokken. Na de deepdive start je jouw nieuwe baan als OutSystems developer en doorloop je twee jaar de IT Academy.

Waar volg ik de technische deepdive?

De deepdive vindt plaats in ons gezellige pand in Amersfoort. Je doorloopt deze 7 weken samen met jouw eigen groep.

De deepdive kan volledig digitaal gegeven worden en bij een (gedeeltelijke) lockdown volgen wij de richtlijnen van de overheid.