Low code Formorrow

Duik dieper met de Low-Code Specialty

meld je aan

Nog lang niet uitgeleerd? In deze speciale variant van de Formorrow IT Academy dompel jij je onder in de wereld van low-code. In acht weken word je klaargestoomd als OutSystems-developer. Je onderscheidt je en ontwikkelt jezelf met erkende certificaten. Zo ben jij onderdeel van een revolutie in software.

Low-code

De beste low-code-opleiding van Nederland

In deze specialty krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot OutSystems-expert. Met een technische deepdive, unieke OutSystems-trainingsmodules en een prikkelende klantcase timmer jij aan de weg van morgen. Een echte klantcase natuurlijk, wel zo uitdagend. En je haalt direct je eerste OutSystems-certificaat. Daarna word jij twee jaar opgeleid en gecoacht in de Formorrow Academy en werk je als OutSystems-developer bij een opdrachtgever.

“Voor mij komen hier de backend en frontend ideaal samen, op een efficiënte manier werken zonder mogelijkheden en uitdaging te verliezen.”

“Het traject zelf is super effectief. Door middel van een kleine klas en bekwame leraren is er veel aandacht in persoonlijke begeleiding.”

De voordelen van de Formorrow IT Academy

Meer dan een IT-traineeship

Via Formorrow werk je aan je persoonlijke ontwikkeling én je ontwikkeling als IT-specialist.

Klaar voor de start

Je kunt meteen uit de startblokken – en hebt alles in huis om sneller door te groeien.

Je eigen coach

Spar over je carrière met een topcoach uit de praktijk, bij wie je altijd terecht kan.

Je vaste Formorrow-groep

Je doorloopt de trainingen met een vaste groep, waarmee je twee jaar optrekt.

Voor al je vragen

Kies ik zelf waar ik ga werken?

Met onze onderbouwde Formorrow-methode helpen we je in drie fasen om je toekomst in eigen hand te nemen: Know, Find, Grow. Op basis van jouw uitkomsten uit de Discovery Day bekijken we zorgvuldig welke opdrachtgevers het beste bij jou aansluiten. Je kiest dus zelf waar je gaat werken.

Hoelang duurt de Low-Code Specialty?

Je start in een deepdive van 8 weken vol OutSystems-trainingen. Je leert werken met OutSystems via een klant case, waar een echte klant bij is betrokken. Na de deepdive start je jouw nieuwe baan als OutSystems developer en doorloop je twee jaar de IT Academy.

Waar volg ik de technische deepdive?

De deepdive vindt plaats in ons gezellige pand in Amersfoort. Je doorloopt deze 8 weken samen met jouw eigen groep.

De deepdive kan volledig digitaal gegeven worden en bij een (gedeeltelijke) lockdown volgen wij de richtlijnen van de overheid.