Low code Formorrow

Low-code-uitblinkers
voor jouw organisatie

neem contact op

Low-code heeft de toekomst. Maar waar vind je gekwalificeerd low-code-talent om jouw low-code-vacature mee in te vullen? Formorrow lanceert na twee succesvolle edities opnieuw de Low-Code Specialty. Dat betekent opgeleid OutSystems-talent vanaf dag één productief bij jou op de werkvloer.

Low-code

De beste low-code-opleiding van Nederland

Met de Low-Code Specialty maken we ons samen klaar voor de toekomst. Want dat is hard nodig. Met de technische OutSystems-bootcamp zorgen wij voor IT-talenten die meteen impact maken. En de verwachtingen outperformen. Door een echt klantcasus, de juiste OutSystems-trainingen en officiële certificaten zijn onze talenten klaar om applicaties te ontwikkelen. En met alle ingrediënten uit de Formorrow IT Academy maken onze talenten een versnelde ontwikkeling door. Op zoek naar dat ene OutSystems-talent dat jouw organisatie vooruit helpt? Bij Formorrow verbinden we talent met werkgevers waar ze op hun plek zijn.

“Voor mij komen hier de backend en frontend ideaal samen, op een efficiënte manier werken zonder mogelijkheden en uitdaging te verliezen.”

“Het traject zelf is super effectief. Door middel van een kleine klas en bekwame leraren is er veel aandacht in persoonlijke begeleiding.”

Alle voordelen van een partnership met Formorrow:

Al je recruitment zorgen uit handen

Wij selecteren het beste hbo- en wo-talent, nemen je recruitmentproces over en zorgen voor een intensieve opleiding

Snelle groeiers

Dankzij onze onderbouwde Formorrow Academy groeien onze talenten bewezen sneller door.

Talent dat bij je past – en blijft

We gaan voor een match op de lange termijn: Formorrow-talent blijft gemiddeld vijf tot zeven jaar.

Zet je merk in the picture

Samen investeren we in je employer branding voor precies de juiste hbo’ers en wo’ers.

Voor al je vragen

Met welk low-code-platform leren trainees werken in de Low-Code Specialty?

De Low-Code Specialty richt zich volledig op leren werken met OutSystems. Een andere low-code-vacature in je team? Neem dan contact op met ons!

Kan ik kiezen welke talenten ik aanneem via Formorrow?

Zodra talenten op basis van onze grondige Discovery Day matchen met jouw organisatie, stellen wij hen aan je voor. In een persoonlijk gesprek tasten we af of er sprake is van een wederzijdse match. Bij Formorrow kiezen talent en opdrachtgever altijd bewust voor elkaar.

Hoe draagt Formorrow bij aan een duurzame arbeidsrelatie?

We gaan voor een match op de lange termijn: dankzij de Formorrow-methode blijft ons talent gemiddeld vijf tot zeven jaar werken bij de opdrachtgever. Dankzij de Discovery Day maakt talent een bewuste keuze. Dat maakt het low-code-talent van Formorrow een investering in de toekomst.