Low code Formorrow

Low-code-uitblinkers
voor jouw organisatie

neem contact op

OutSystems-talenten die vanaf dag één impact maken. En die de verwachtingen ver te boven gaan. Dat is de belofte van onze Low-Code Specialty. Op zoek naar OutSystems-talent dat jouw organisatie vooruithelpt? 25 maart start een nieuwe klas OutSystems-developers die alles in hun mars hebben om uit te blinken bij jou op de werkvloer.

Low-code

Een diepe duik in de wereld van low-code

Voordat onze Formorrowers bij jou aan de slag gaan, worden zij ondergedompeld in de wereld van OutSystems. Onder begeleiding van een expert leren zij tijdens de deepdive alle fijne kneepjes van low-code development. Met deze technische deepdive, unieke OutSystems-trainingsmodules en een prikkelende klantcase timmeren zij aan de weg van morgen. Een echte klantcase natuurlijk, wel zo uitdagend. Nadat zij de Specialty hebben afgerond, worden ze ook nog eens twee jaar opgeleid en gecoacht in de Formorrow Academy. Na 7 weken behalen zij hun OutSystems Developer-certificaat en hebben zij alles in huis om het verschil te maken bij jou op de werkvloer.

Alle voordelen van de Formorrow Academy

Na de deepdive gaan onze Low-code Developers direct aan de slag bij hun opdrachtgever. In de twee jaar die volgen worden de Formorrowers verder opgeleid en gecoacht in onze Formorrow Acadamy. Zij doorlopen een onderbouw trainingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Daarnaast krijgen zij een persoonlijke carrière coach toegewezen die hen begeleidt en klaarstaat voor al hun vragen. Zo blijven wij nauw betrokken bij hun ontwikkeling. Met alle ingrediënten uit de Formorrow Academy ontwikkelt jouw nieuwe werknemer zich bewezen sneller en effectiever.

Plan je gesprek

“Voor mij komen hier de backend en frontend ideaal samen, op een efficiënte manier werken zonder mogelijkheden en uitdaging te verliezen.”

“Het traject zelf is super effectief. Door middel van een kleine klas en bekwame leraren is er veel aandacht in persoonlijke begeleiding.”

Meer weten over de Low-Code Specialty?

Neem contact op met Jasper en kom erachter hoe low-code-talent van Formorrow impact maakt bij jou op de werkvloer.

Jasper Hiep
Business Unit Manager
06-46777181
Chat op WhatsApp

Alle voordelen van een partnership met Formorrow:

Al je recruitment zorgen uit handen

Wij selecteren het beste hbo- en wo-talent, nemen je recruitmentproces over en zorgen voor een intensieve opleiding

Snelle groeiers

Dankzij onze onderbouwde Formorrow Academy groeien onze talenten bewezen sneller door.

Talent dat bij je past – en blijft

We gaan voor een match op de lange termijn: Formorrow-talent blijft gemiddeld vijf tot zeven jaar.

Zet je merk in the picture

Samen investeren we in je employer branding voor precies de juiste hbo’ers en wo’ers.

Voor al je vragen

Met welk low-code-platform leren trainees werken in de Low-Code Specialty?

De Low-Code Specialty richt zich volledig op leren werken met OutSystems. Een andere low-code-vacature in je team? Neem dan contact op met ons!

Kan ik kiezen welke talenten ik aanneem via Formorrow?

Zodra talenten op basis van onze grondige Discovery Day matchen met jouw organisatie, stellen wij hen aan je voor. In een persoonlijk gesprek tasten we af of er sprake is van een wederzijdse match. Bij Formorrow kiezen talent en opdrachtgever altijd bewust voor elkaar.

Hoe draagt Formorrow bij aan een duurzame arbeidsrelatie?

We gaan voor een match op de lange termijn: dankzij de Formorrow-methode blijft ons talent gemiddeld vijf tot zeven jaar werken bij de opdrachtgever. Dankzij de Discovery Day maakt talent een bewuste keuze. Dat maakt het low-code-talent van Formorrow een investering in de toekomst.