Skip to main content

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

32-40 uur

Amersfoort

Wij verbinden IT-talent met banen om in door te groeien. Als Consultant weet jij de beste match te maken tussen deze talenten en ruim 50 opdrachtgevers. Ben jij resultaatgericht, geïnteresseerd in anderen en goed in het begeleiden van starters op een persoonlijke manier? Look no further, dit is jouw baan!

solliciteer

Daarom is dit een topbaan:

 1. Goed salaris (€2300-€4700 afhankelijk van werkervaring), aantrekkelijke bonusregeling, mobiliteitsplan met een NS Business Card of elektrische leaseauto, laptop, iPhone en pensioenregeling.
 2. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom start jij net als onze talenten in de Formorrow Academy en krijg je jouw eigen coach.
 3. We werken hybride. Met een toelage richt je thuis je werkplek in, maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal of tafeltennis en meeborrelt op vrijdagmiddag).
 4. Nieuw idee of initiatief? Je gooit een balletje op en werkt je geniale plan uit. Bij Formorrow is daar alle ruimte voor.
 5. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.

Solliciteer als Recruitment Consultant

Zie jij jezelf werken als Recruitment Consultant bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Stel je voor

Een baan waarin je elke dag bezig bent om talenten advies te geven over hun ideale match in de IT. Wat Formorrow uniek maakt is dat wij het individu écht centraal stellen. We helpen talent om hun eigen toekomst vorm te geven en uit te blinken als zichzelf. En dat weet jij in de praktijk te brengen.

Dit ga je doen

Je gaat werken in een multidisciplinair team; je werkt samen met Talent Advisors, Consultants en Accountmanagers. Samen zorgen jullie ervoor dat het aanbod van vacatures zo goed mogelijk wordt afgestemd op IT-talenten.

In de rol van Consultant ben je Assessmentpsycholoog én Relatiemanager in één. Als Assessmentpsycholoog neem je op gestructureerde wijze assessments af zodat je inzicht krijgt in de sterktes, drijfveren en ambities van onze talenten. Dit doe je aan de hand van beproefde persoonlijkheidsvragenlijsten, capaciteitentesten en interviews. Vervolgens ga je samen met de talenten op zoek naar vacatures die aansluiten bij hun achtergrond en ambitie. Je coördineert het proces bij de opdrachtgever, begeleidt de talenten intensief en overziet het proces tot jouw talenten hun droombaan hebben gevonden.

Aan de andere kant ben je actief als Relatiemanager bij onze opdrachtgevers. We hebben een breed portfolio aan accounts. En als daar een nieuwe vacature ontstaat, breng jij nauwkeurig in kaart naar wie de opdrachtgever op zoek is. Dit vertaal jij naar een sterke vacature en daarna weet jij kwalitatieve matches te maken. Maak jij op deze manier impact bij onze talenten én onze klanten. Solliciteer dan snel! We maken graag kennis met je.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Ons gaat ’t om wie jij bent. Je hebt pit, je wil resultaten bereiken met je team, en je vindt het leuk om onze talenten op een persoonlijke manier te begeleiden naar hun droombaan.
 • Je beschikt over een Hbo/Wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van organisatiepsychologie, HRM of bedrijfskunde.
 • Het is een pré als je ervaring in de arbeidsbemiddeling en/of affiniteit met de IT-doelgroep hebt.
 • Je bent vloeiend in Nederlands en goed in Engels.

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Recruitment Consultant bij Formorrow in  ons moderne pand in Amersfoort

Daan Smelter
Business Unit Manager