Skip to main content

Accountmanager

Accountmanager

32-40 uur

Amersfoort

Geloof jij in de kracht van talent? Ben jij gedreven, commercieel en graag bezig met het verstevigen van key accounts? Werk jij ’t liefst samen met een toegewijd team? Wil je zorgen dat onze IT-talenten op de beste baan terechtkomen? En wil je het succes van een eerlijke dienst met grote toegevoegde waarde vergroten? Lees dan snel verder.

solliciteer
Opdrachtgevers Formorrow

Daarom is dit een topbaan:

 1. Goed salaris incl. bonusregeling, mobiliteitsplan met een NS Business Card of elektrische leaseauto, laptop, iPhone en pensioenregeling.
 2. We werken hybride. Met een toelage richt je thuis je werkplek in, maar je wordt ook graag gezien op kantoor (bonuspunten als je meedoet met tafelvoetbal- en tafeltennisduels en meeborrelt op vrijdag).
 3. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom behoort een eigen coach of een opleiding tot de mogelijkheden.
 4. Nieuw idee of initiatief? Je gooit een balletje op en werkt je geniale plan uit. Bij Formorrow is daar alle ruimte voor.
 5. Werken in een jonge, gezellige en ambitieuze organisatie met mooie groeiambities.

Solliciteer als Accountmanager

Zie jij jezelf werken als Accountmanager bij Formorrow? Geef je enthousiasme snel aan ons door!

solliciteer

Bij Formorrow geloven we in de kracht van individueel talent. Deze focus tilt ons naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat we in de huidige arbeidsmarkt in staat zijn om een groeiend aantal kandidaten aan te trekken voor onze IT Academy. Deze kandidaten verbinden we aan organisaties waar zij tot hun recht komen. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en tegelijk koesteren we bestaande accounts. En daar kom jij om de hoek kijken! We zijn op zoek naar een ondernemende en mensgerichte Accountmanager die staat te popelen om interessante accounts te managen.

Dit ga je doen

Je komt terecht in een multidisciplinair team; je werkt samen met Talent Advisors, Consultants en Accountmanagers. Samen zorg je ervoor dat het aanbod van vacatures zo goed mogelijk wordt afgestemd op de young professionals. Als accountmanager heb je veel contact met onze bestaande (key)accounts, signaleer je waar de kansen liggen en haal je vacatures binnen. Jij weet op welke afdelingen wij bekend zijn, en waar je kan uitbreiden. Je werkt op strategisch niveau aan het onderhouden en uitbouwen van onze relaties. Je blijft goed op de hoogte van wat er speelt in jouw accounts en waar de behoeftes liggen. Je schakelt moeiteloos tussen gesprekspartners op C-Level, hiring managers en IT-talenten. Jouw expertise en vaardigheden maken je een stevige gesprekspartner voor onze klanten en een visitekaartje voor Formorrow.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Ons gaat ’t om wie jij bent; je hebt pit, je wil resultaten bereiken met je team, en je vindt het leuk om onze klanten op een persoonlijke manier te benaderen.
 • Minimaal een Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van commerciële economie of bedrijfskunde.
 • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager of relatiebeheerder (must) en ervaring of affiniteit met de IT-doelgroep (pré).
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het doen van new business.
 • Vloeiend in Nederlands en goed in Engels.

Ons stappenplan

 1. Mail ons jouw CV en motivatie toe
 2. We plannen een telefonische intake
 3. We leren elkaar beter kennen in een assessment
 4. We doen je een aanbod
 5. Je start als Accountmanager bij Formorrow in ons moderne kantoor in Amersfoort

Michael Zvi
Business Unit Manager