Skip to main content

Werken bij AMIS Conclusion

AMIS Conclusion is gespecialiseerd in Internet of Things (IoT), data- en integratie engineering, datagedreven toepassingen en data platforms. Daarmee maken zij de verbinding tussen de fysieke wereld en de digitale wereld. En verbinden ze data met applicaties, organisaties en gebruikers.

Waarom jij hier wil werken:

 1. Werk met cutting-edge technologieën

 2. Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

 3. Kennisdeling zit in het DNA van Amis Conclusion

hier wil ik werken

Maak de verbinding

De oplossingen van AMIS Conclusion zorgen ervoor dat data voor hun klanten gaat werken. Dat doen ze op drie manieren. Met IoT systemen, die zorgen dat fysieke objecten en apparaten met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen. Met integratie oplossingen, die zorgen dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is. En met dataplatforms die zorgen dat al deze data veilig, snel en betrouwbaar kan worden opgeslagen.

AMIS Conclusion werkt mee aan projecten met impact op de maatschappij. Zoals een vogel radar voor Eneco, die vogels in de buurt van windparken volgt zodat windmolens proactief uit worden gezet om vogels te beschermen. Of de 3D digital twin van station Utrecht Centraal, een model met real time data dat door de NS wordt gebruikt om het station te verbeteren.

Als IT’er zorg jij dat AMIS Conclusion dit soort projecten kan realiseren. Want IT staat centraal in dit bedrijf: van het ontwerpen en bouwen van oplossingen tot het beheren en onderhouden daarvan. Grote kans dat hier ook voor jou een uitdaging ligt die bij je past!

Wat kun je hier doen?

IoT Developer — ontwerp netwerken van verbonden apparaten en ontwikkel de software die zorgt dat deze apparaten kunnen communiceren.

Integratie specialist — zorg ervoor dat verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren: dankzij jou komt ruwe data op de juiste manier bij elkaar.

Software test engineer — onderzoek of systemen werken zoals ze horen te werken. Werkt iets niet zoals het hoort te werken, dan zorg jij dat dat opgelost wordt.

Database beheerder — zorg ervoor dat (vooral Oracle en PostgreSQL) databases altijd beschikbaar zijn en optimaal presteren.

Full stack developer — ontwikkel en implementeert schaalbare en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

En andere rollen — dit zijn de meestvoorkomende rollen bij AMIS Conclusion, maar dit is lang niet alles. Geen zorgen dus als jouw expertise hier niet tussen staat. Goede kans dat AMIS Conclusion jouw skills nog steeds goed kan gebruiken!

Wat vindt AMIS Conclusion belangrijk

5 redenen waarom AMIS Conclusion een topwerkgever is:

 1. Volop doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingstrajecten. Bijvoorbeeld het juniorentraject, dat afgestemd is op jouw ontwikkeldoelen.
 2. Werk aan projecten met maatschappelijke impact, zoals de transitie naar duurzame energie.
 3. Een hechte teamcultuur waar kennisdeling de normaalste zaak van de wereld is.
 4. Werk en ontwikkel cutting-edge technologieën rondom IoT, data engineering en integratieoplossingen.
 5. Flexibele werktijden en ruimte thuiswerkmogelijkheden

Klinkt goed? Plan je intake bij Formorrow

Dan kijken we samen of een baan bij AMIS Conclusion bij je past. Zo niet, dan vinden wij wel een plek voor jou bij één van onze andere opdrachtgevers. Hoe dan ook: wij zorgen dat jij op een plek komt waar jij je thuis voelt.

plan je intake

Ons stappenplan

 1. Meld je aan en upload je CV
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Ontdek jouw kracht bij de Discovery Day
 4. Wij kijken samen of jij past bij AMIS Conclusion
 5. Aangenomen? Dan start je aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

De Formorrow Academy

Aan de tweejarige Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand

Consultant