ICT’er gezocht die met je meegroeit?

Small scroll
Vind IT Talent - Formorrow

Met onze Formorrow-methode verbinden we ICT’ers met de werkgever waar ze op hun plek zijn. En jou verbinden we met dat ene teamlid dat met je mee kan groeien. Zo nemen we je hele recruitmentproces uit handen, of vullen we je proces aan. ICT’er gezocht en benieuwd hoe talent van kiest voor jouw organisatie?

neem contact op

Zo gaan we te werk

We nemen jouw hele recruitmentproces uit handen, of vullen je recruitmentproces aan. Dat doen we persoonlijker en uitgebreider dan je gewend bent. We duiken dieper en kijken verder. Omdat we uit ervaring weten dat het werkt. Voor onze Formorrowers én voor jou. We leggen graag uit hoe wij ICT’ers aan jouw organisatie binden.

Know

Iedere organisatie is anders: een verzameling van unieke mensen. Met een eigen cultuur en een eigen manier van werken. Wat binnen het ene bedrijf not done is, is ergens anders juist heel normaal. Daarom leren we jullie eerst door en door kennen. Wat vinden jullie belangrijk op de werkvloer — en wat niet? Wat maakt jullie uniek? En wat is jullie kijk op werken?

Duurzame match
Hoe beter we jouw organisatie begrijpen, hoe beter we een match kunnen vinden voor de lange termijn. En dat werkt: Formorrowers blijven gemiddeld 5 – 7 jaar in dienst bij hun opdrachtgever.

Jouw ideale werknemer
Samen bepalen we hoe jouw ideale werknemer eruitziet, en dat vangen we in een pakkende vacature. Met die kennis op zak gaan we op zoek naar jouw toekomstige Formorrower.

“Formorrow leert starters hun toekomst in eigen hand te nemen, ze leren wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze nodig hebben om te groeien. Dit zie je natuurlijk ’t liefst gebeuren binnen je eigen organisatie. En dat is wat Formorrow voor ons weet te realiseren.”

Sven Oosterhoff
Head of Research & Data Technology
UMC Utrecht

Find

We koppelen je aan kandidaten die op basis van de Discovery Day bij je aansluiten. Samen met een assessmentpsycholoog duiken we de diepte in. We ontdekken waar hun krachten liggen. En waar hun hart sneller van gaat kloppen. Hoe ze écht in elkaar zitten.

Van twee kanten
Kandidaten die bij jouw organisatie passen stellen we aan je voor. We gaan altijd voor een match van twee kanten. Jij kiest bewust voor het talent. En het talent kiest bewust voor jou. Zo zorgen we voor een duurzame verbinding die dieper gaat.

Aan de slag
Is de klik wederzijds? Dan gaat je nieuwe teamlid aan de slag met een detavast-contract. Het Formorrow-talent gaat de eerste twee jaar bij jullie aan de slag, via ons. Zijn jullie na twee jaar nog steeds blij met elkaar? Dan gaat het talent officieel bij jullie in dienst. Formorrow blijft gemiddeld 5 jaar in dienst bij onze opdrachtgevers.

Grow

Met onze kennis en ervaring helpen we je nieuwe teamlid om snel te onboarden. Zo voelt talent zich snel thuis en is talent meteen van waarde. Ook daarna blijven we nauw betrokken bij hun ontwikkeling. Dat doen we met de Formorrow Academy. In twee jaar leren zij alles dat ze nodig hebben om uit te blinken. Met onze trainingen verdiepen zij hun zelfkennis, en versterken zij hun vakskills.

Coaching
Ze staan er niet alleen voor. Met hun Carrière Coach praten ze over alles wat ze bezig houdt. Over de werkelijkheid van vandaag, of de vragen over morgen. Van kleine frustraties tot grote uitdagingen. Onze coaches helpen ze verder.

Voor de ICT-uitblinkers van morgen
Zo heeft jouw nieuwe teamlid alles in huis om door te groeien in jouw organisatie — nu en in de toekomst.

neem contact op

Andrik van de Weerdhof
Accountmanager

Klaar voor ICT-talent van Formorrow?

ICT’er gezocht voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee over het aantrekken van dat ene ICT-talent. Ben je benieuwd hoe de Formorrow-methode werkt voor jou? Bel, mail of app met Andrik en hij beantwoordt al je vragen. Of vul het contactformulier in en we staan voor je klaar.

naar contact

Alle voordelen van een partnership met Formorrow:

Al je recruitment-zorgen uit handen

Wij selecteren het beste hbo- en wo-talent, nemen je recruitmentproces over en zorgen voor intensieve begeleiding.

Snelle groeiers

Dankzij onze onderbouwde Formorrow Academy groeien onze talenten bewezen sneller door.

Talent dat bij je past – en blijft

We gaan voor een match op de lange termijn: Formorrow-talent blijft gemiddeld vijf tot zeven jaar.

Zet je merk in the picture

Samen investeren we in je employer branding voor precies de juiste hbo’ers en wo’ers.