Formorrow ABN

IT vacatures in Leeuwarden

Small scroll
IT Academy Formorrow

Ben jij op zoek naar IT of ICT vacatures in Leeuwarden? Stop je zoektocht. Formorrow heeft de allerleukste IT vacatures voor jou. Wij verbinden talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien. Bij ons draait alles om jou. Wie ben je, waar word je blij van, hoe – en waar – kun jij doorgroeien?

IT vacatures in Leeuwarden

Op zoek naar de leukste ICT vacatures in Leeuwarden? Bij Formorrow bieden wij de leukste en meest uitdagende IT vacatures en traineeships in de hoofdstad van Friesland. Samen vinden we de werkgever waar je op je plek bent. Waar alles dat je in je hebt tot z’n recht komt. En waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Vandaag — en overmorgen nog steeds. Wij vinden de IT vacatures in Leeuwarden die bij jou passen. Ben je benieuwd hoe we dat doen of wil je meer informatie over onze vacatures? Neem contact met ons op óf meld je direct aan voor een Discovery Day.

Een tekening van een glimlachend hoofd dat naar boven kijkt. Het hoofd zweeft voor een blauwgroene cirkel. De bovenkant van het hoofd ontbreekt. In dit hoofd staat een mannetje met hetzelfde gezicht. Hij kijkt glimlachend door een verrekijker naar rechts.
Plan je gesprek

Solliciteren op IT vacatures in Leeuwarden via Formorrow

Bij ons vind je de tofste ICT vacatures binnen Leeuwarden. Wij werken samen met werkgevers waar jij alle ruimte krijgt om te worden wat je wilt. Bij Formorrow start je in de Formorrow Academy die volledig draait om jouw ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak krijg jij twee jaar begeleiding door een persoonlijke coach, volg je interessante trainingen en kan je deelnemen aan allerlei workshops. Vanaf de eerste dag behoor jij tot de Formorrow community. Dat maakt onze IT Academy meer dan een IT-traineeship: zie het als je fundament voor een toekomst in IT.

start je carrière

Duik dieper. Groei verder.
Met de Formorrow-methode

De zoektocht naar jouw ideale start in de IT is niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Er zijn veel mogelijkheden, maar wat past er perfect bij jou? Daar kom je achter tijdens het IT-traineeship. Twee jaar lang leer je alles dat je nodig hebt om je carrière vorm te geven. We duiken dieper, om verder vooruit te kijken. Dit doen we aan de hand van de Formorrow-methode:

Formorrow home

Know

Leer jezelf nog beter kennen. En ontdek welke banen passen bij je persoonlijkheid, dromen en verborgen talenten.

Find

Wij vinden de werkgever waar je op je plek bent. En waar je helemaal tot je recht komt. Vandaag — en overmorgen nog steeds.

Grow

Tijdens de Formorrow Academy verdiep je je zelfkennis. Versterk je je skills. En ontwikkel je een visie om door te groeien op jouw manier.

Een jonge vrouw met witblond gemillimeterd haar zit glimlachend op een bureaustoel. Ze heeft haar benen voor zich gevouwen en schrijft op een blokje post-its.

Klaar voor de Discovery Day?

Ben je benieuwd welke IT of ICT vacatures in Leeuwarden bij jou passen? Meld je aan voor een Discovery Day. Natuurlijk gaat het erom wat je kan, maar wij beginnen bij wie je bent. Zo krijg je een dieper inzicht in jezelf. En ontdekken we welke werkplek past bij je persoonlijkheid en talenten.

Wil je meer informatie ontvangen over onze vacatures? Neem gerust contact op. Onze Talent Advisors vertellen je graag meer over de kansen voor jouw carrière.

plan je intake

Voor al je vragen

Kom ik in aanmerking voor Formorrow?

Ons academies zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en gekoppeld aan een fulltime IT-baan. Logisch dus dat je enthousiast moet zijn over werken in de IT. Een vooropleiding die aansluit bij de branche van jouw keuze is hartstikke handig maar geen vereiste. Omdat wij samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale IT-baan, matchen wij jouw vooropleiding zorgvuldig met de opdrachtgever en de functie. Zo kom je altijd op de baan terecht die bij jouw wensen én kennis aansluit.

Kan ik direct solliciteren op een vacature?

Als je interesse hebt in één van onze vacatures, toon je die door je aan te melden. Je wordt naar aanleiding van je aanmelding gebeld door één van onze Talent Advisors. Tijdens deze intake horen we graag alles over je studie, wensen en plannen. En we vertellen je precies wat je kunt verwachten van je ontdekkingsreis bij Formorrow.

Met welke werkgevers werken jullie samen?

Vanuit Amersfoort verbinden we talent met de leukste opdrachtgevers door heel Nederland. Dat zijn opdrachtgevers in alle soorten en maten. Van fintechs tot start-ups. En van kleine clubs tot grote corporates, en alles daartussenin. Tijdens onze Discovery Day bekijken we samen wat aansluit op jouw wensen.

Kan ik bij Formorrow aan de slag zonder een academy te volgen?

Onze academies zijn gekoppeld aan een baan. Je volgt dus altijd een academy bij Formorrow.