Een tekening van een glimlachend hoofd dat naar boven kijkt. Het hoofd zweeft voor een blauwgroene cirkel. De bovenkant van het hoofd ontbreekt. In dit hoofd staat een mannetje met hetzelfde gezicht. Hij kijkt glimlachend door een verrekijker naar rechts.

grow ahead
met de Life Sciences Academy

meld je aan

Heb je een veelbelovende carrière voor de boeg in de wereld van life sciences? En ben je klaar om het verschil te maken? Met de Life Sciences Academy leer je in twee jaar lang alles dat je nodig hebt om je carrière een kickstart te geven en te excelleren als veelzijdig professional. We duiken dieper, om verder vooruit te kijken. Dat maakt de Life Sciences Academy het beste fundament voor een toekomst in life sciences.

“Mensen zien je hier voor jou, je bent allesbehalve een nummer. Ik vind het erg fijn om te zien dat je niet in een standaard hokje wordt gestopt.”

Raquel das Dores Cruz
Security Officer - ABN AMRO

IT Academy Formorrow

De voordelen van de Life Sciences Academy

 1. Persoonlijke ontwikkeling voorop
  Want als je weet wie je bent, bouw je aan een toekomst die je vakskills overstijgt.
 2. Je eigen coach
  Spar over je carrière met een topcoach uit de praktijk, bij wie je altijd terecht kan.
 3. Excelleer als professional
  Boost je carrière – en haal alles in huis om sneller door te groeien.
 4. Je vaste Formorrow-groep
  Je doorloopt de trainingen met een vaste groep, waarmee je twee jaar optrekt.

Verdiep je zelfkennis

We maken je klaar voor een carrière die zich vormt naar jou. Dat betekent: weten wie je bent, om te worden wat je wil. Daarom doorloop je een onderbouwd trainingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Je leert hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt, hoe je optimaal samenwerkt… en bovenal: hoe je uitblinkt als jezelf. En daar heb je je hele carrière baat bij.

IT Academy aanmelden

Een greep uit wat je leert:

GRIP stressmanagement

Met de GRIP-meting krijg je inzicht in je stress- en energiebronnen. In een 1-op-1 sessie helpt een GRIP-coach je om de resultaten te interpreteren en te vertalen naar de praktijk.

Onderhandelen

Je leert in deze training niet alleen de basisprincipes van onderhandelen kennen, je leert ook hoe je ze kunt gebruiken op een manier die bij jou past.

Time management

Elke dag worden er nieuwe dingen aan je to-do-lijst toegevoegd en alles voelt belangrijk en urgent. Klinkt bekend? In deze training leer je je dag zo in te delen dat je grip krijgt op je tijd en je taken.

IT academy bij Formorrow

Bouw aan je carrière

Als je weet wie je bent en wat je kan, ben je klaar om scherp te stellen wat je wilt. Met je persoonlijke coach kijk je verder vooruit. Hoe zie jij je toekomst voor je? En hoe kom je daar? Je coach staat klaar voor al je vragen over morgen – en de werkelijkheid van vandaag. Van kleine frustraties tot existentiële carrièrekwesties, je coach helpt je verder. In vertrouwen, natuurlijk. En vol vertrouwen in jou.

Leer onze coaches kennen:

ontmoet onze carrière coaches

Voor al je vragen

Kan ik mijn trainingen zelf kiezen?

Het grootste gedeelte van onze soft skills trainingen zit geprogrammeerd in het programma. Daarbovenop hebben we een scala aan keuzeworkshops. Hier kan je je bij interesse op inschrijven.

Wie zijn jullie coaches?

Onze coaches zijn ervaren. Ervaren in het IT- of life sciences-werkveld. Ervaren in coaching. En ervaren in het uitstippelen van een carrièrepad via een doordacht stappenplan.

Wat kan ik van mijn coach verwachten?

Het doel van coaching is het stimuleren van jouw persoonlijke, functionele en loopbaanontwikkeling, in het bijzonder gericht op de lange termijn. Jouw coach helpt je bij dit proces. Jij staat aan het roer en jouw coach faciliteert.

Kies ik mijn eigen coach?

Er moet een positieve klik zijn tussen jou en coach. Staat de chemie tussen jou en je coach een effectieve coaching in de weg? Dan kijken we samen naar een oplossing.