Een tekening van een glimlachend hoofd dat naar boven kijkt. Het hoofd zweeft voor een blauwgroene cirkel. De bovenkant van het hoofd ontbreekt. In dit hoofd staat een mannetje met hetzelfde gezicht. Hij kijkt glimlachend door een verrekijker naar rechts.

grow ahead
met de Professional Academy

meld je aan

Ben jij klaar voor jouw volgende stap in je IT-carrière? Er is altijd ruimte om te groeien, om nieuwe paden te verkennen, om stil te staan bij wat je met jouw carrière wil, en om te onderzoeken of je nog op de juiste plek zit. In onze Professional Academy ondersteunen we jou in die zoektocht én ontwikkeling. We duiken dieper, om verder vooruit te kijken.

“Op zoek naar meer uitdaging, en klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling? Dan zit je hier goed. Want met de Formorrow Academy haal je het maximale uit jezelf, en geef je je carrière een enorme boost.”

Ricardo de Vries
DevOps Engineer - ABN Amro

Duik dieper. Groei verder.
Met de Formorrow-methode

Natuurlijk gaat het erom wat je kan. Maar wij beginnen bij wie je bent, met de Discovery Day. Leer jezelf nog beter kennen. En ontdek welke banen passen bij je persoonlijkheid, dromen en verborgen talenten. Op basis van jouw inzichten uit de Discovery Day gaan we op zoek naar jouw nieuwe werkplek. In ons uitgebreide netwerk vinden wij de werkgever waar je op je plek bent. En waar je helemaal tot je recht komt. Vandaag — en overmorgen nog steeds.

Je nieuwe werkplek gevonden? Dan start je tegelijkertijd met onze Formorrow Professional Academy. Eén jaar lang leer je alles dat je nodig hebt om je carrière vorm te geven. Je verdiept je zelfkennis. Versterkt je vakskills. En samen met je coach ontwikkel je jouw visie op je toekomst en geef je je carrière (verder) vorm.

Verdiep je zelfkennis

Wij assisteren jou bij het vormgeven van je carrière, zodat deze perfect bij jou past. Dit betekent dat je moet begrijpen wie je bent om te kunnen worden wie je wilt zijn. Daarom volg je een grondig trainingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Hierin leer je niet alleen over jezelf, maar ook waar je energie van krijgt, hoe je optimaal samenwerkt, en bovenal, hoe je uitblinkt als jezelf. En deze kennis is gedurende je hele carrière van onschatbare waarde.

Een greep uit wat je leert:

Energiek aan het werk

Krijg inzicht en handvatten in wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat je met energie en plezier aan het werk bent!

Inzicht in stress

We willen veel én er worden behoorlijk wat eisen aan ons gesteld. Dit geeft stress. Jij kan ervoor zorgen dat je toch voldoende energie hebt. Hoe? Dat leer je in deze training.

Insights discovery

Insights Discovery helpt je beter begrijpen welke rol je persoonlijkheid speelt in de manier waarop je met anderen communiceert en samenwerkt. In deze training leer je hoe je die inzichten kunt gebruiken.

De 7 eigenschappen van Covey

Stephen Covey beschreef 7 eigenschappen die bijdragen aan succes. Tijdens deze training ontdek je wat deze eigenschappen zijn, en hoe je die zelf kan toepassen.

Interactieve vaardigheden

Hier leren we je bewuster te worden over hoe jij en anderen communiceren en wat jij kan doen om de interactie effectiever te laten zijn.

Drijfveren

Iedereen heeft drijfveren en behoeftes. Wat zijn die van jou? En welke rol speelt jouw MBTI-profiel in wat jij belangrijk en prettig vindt?

Versterk je leiderschapsvaardigheden

Wat betekent het om een leider te zijn? Wat zijn de dingen die je moet leren? Is er een blauwdruk voor effectief leiderschap? In de Professional Academy definiëren we wat voor leider je wilt zijn en ontdekken we hoe je dit kunt bereiken.

Leiderschapsvaardigheden zijn cruciaal voor persoonlijke en professionele groei. Ze verbeteren communicatie, wat essentieel is voor samenwerking en visieoverdracht. Besluitvorming en het omgaan met onzekerheid worden ook versterkt. Leiders kunnen anderen inspireren en motiveren, wat teambetrokkenheid en prestaties bevordert.

Goede leiders excelleren in probleemoplossing en vinden creatieve oplossingen. Het waardevolle aan leiderschap is dat het overdraagbaar is; het ontwikkelen van anderen tot leiders is een integraal onderdeel. Sterk leiderschap opent carrièremogelijkheden en bevordert persoonlijke groei en zelfvertrouwen.

“We zien dat veel mensen zichzelf vooral inhoudelijk ontwikkelen, maar relatief weinig doen aan persoonlijke ontwikkeling. Hier groeit niet alleen je inhoudelijke expertise, maar er wordt ook volop ingezet op je innerlijke groei. Persoonlijke groei is bij Formorrow de sleutel tot duurzaam succes.”

Frank Boersma - Directeur Formorrow

“Nooit stoppen met bewust stilstaan bij waar je nu staat in het leven en nadenken over de volgende stap. Deskundige begeleiding kan je helpen om de juiste weg te kiezen.”

Jesse de Boer - Carrière Coach

Bouw aan je carrière

Samenwerken met een persoonlijke coach opent de deur naar een bredere horizon. Het is een kans om vooruit te kijken en jezelf af te vragen: “Hoe zie ik mijn toekomst?”, “Hoe bereik ik mijn doelen?” en belangrijker nog, “Wat maakt mij gelukkig in mijn werk?”.

Onze toegewijde coaches zijn er om al jouw vragen te beantwoorden, of ze nu betrekking hebben op de uitdagingen van vandaag of de kansen van morgen. Of het nu gaat om kleine dagelijkse frustraties of diepgaande levensvragen, je coach begeleidt je met vertrouwen en toewijding, en dit alles in een sfeer van wederzijds vertrouwen.

Wij geloven in jou en in jouw potentieel om te groeien en te slagen. Met onze coaching ben je op de juiste weg naar een betere toekomst.

Leer onze coaches kennen:

ontmoet onze carrière coaches

Klaar voor de Discovery Day?

Benieuwd naar de volgende stap in je carrière? Met de Formorrow Academy ben je happy, healthy en productive aan het werk. En sturen we samen op een duurzame carrière waarin je bevlogen en competent bent.

Ontdekken wat jouw nieuwe stap is? Meld je aan voor een Discovery Day. Natuurlijk gaat het erom wat je kan, maar wij beginnen bij wie je bent. Zo krijg je een dieper inzicht in jezelf. En ontdekken we welke werkplek past bij je persoonlijkheid en talenten. Boost je carrière als IT-professional en plan jouw intake via onderstaande knop.

plan je intake

Voor al je vragen

Kom ik in aanmerking voor de Professional Academy?

Onze Professional Academy is bedoeld voor iedereen met 2 of meer jaar werkervaring die toe is aan de volgende carrièrestap, én in het komende jaar graag persoonlijke groei wil gaan realiseren.

Uitgangspunt is dat je over relevante werkervaring beschikt. Omdat wij samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale plek in de IT, matchen wij jouw ervaring zorgvuldig met de opdrachtgever en de functie. Zo kom je altijd op de baan terecht die bij jouw wensen én kennis aansluit.

Twijfel je over de aansluiting tussen jouw ervaring en onze Professional Academy? Neem contact met ons op, dan denken we met je mee.

Wat leer ik in de Professional Academy?

Wij helpen jou met het vormen van je carrière zodat hij bij jou past. Dat betekent: weten wie je bent om te worden wat je wil. Je doorloopt een onderbouwd trainingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Je leert hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt, hoe je optimaal samenwerkt, en bovenal: hoe je uitblinkt als jezelf. En daar heb je je hele carrière baat bij.

Wat zijn mijn arbeidsvoorwaarden?

Je salaris komt te liggen tussen €3200 en €6000 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Belangrijk om te vermelden is dat je precies hetzelfde salaris krijgt van ons als wanneer je rechtstreeks in dienst zou gaat bij de opdrachtgever.

Hier bovenop ontvang je een jaar lang onze Academy, geven we op basis van een assessment inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten en ontvang je carrière coaching van een persoonlijk coach die je toegewezen krijgt.

Naast je werk word je maximaal uitgedaagd in je persoonlijke ontwikkeling om écht die volgende stap te maken als professional.

Andere belangrijke zaken zoals je vakantiedagen, vervoer en pensioen horen hier uiteraard ook bij en komen in onze persoonlijke kennismaking uitgebreid aan bod.

Hoe zit het met mijn arbeidscontract?

Het eerste jaar, gedurende je Academy, kom je rechtstreeks op contract bij Formorrow. Na deze periode ga je rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever waar je via Formorrow aan het werk bent gegaan.