Een tekening van een glimlachend hoofd dat naar boven kijkt. Het hoofd zweeft voor een blauwgroene cirkel. De bovenkant van het hoofd ontbreekt. In dit hoofd staat een mannetje met hetzelfde gezicht. Hij kijkt glimlachend door een verrekijker naar rechts.

grow ahead
met de Professional Academy

meld je aan

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je IT-carrière? De Professional Academy helpt je om te groeien en nieuwe paden te verkennen. Vind jouw ideale baan en leer alles wat je nodig hebt om je carrière verder vorm te geven.

“Op zoek naar meer uitdaging, en klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling? Dan zit je hier goed. Want met de Formorrow Academy haal je het maximale uit jezelf, en geef je je carrière een enorme boost.”

Ricardo de Vries
DevOps Engineer - ABN Amro

Duik dieper. Groei verder.
Met de Formorrow-methode

Wij zijn er voor alles dat je vandaag kan. En voor wie je morgen kan zijn. Met onze onderbouwde methode helpen we je in drie fasen om je toekomst in eigen hand te nemen:

Formorrow home

Know

Leer jezelf nog beter kennen. En ontdek welke banen passen bij je persoonlijkheid, dromen en verborgen talenten.

Find

Wij vinden de werkgever waar je op je plek bent. En waar je helemaal tot je recht komt. Vandaag — en overmorgen nog steeds.

Grow

Tijdens de Formorrow Academy verdiep je je zelfkennis. Versterk je je skills. En ontwikkel je een visie om door te groeien op jouw manier.

Verdiep je zelfkennis

Je leert hoe je jouw carrière kunt vormgeven zodat hij perfect bij je past. Dat betekent: weten wie je bent om te worden wat je wil. Daarom doorloop je een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap, en effectiviteit. Je leert hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt, hoe je optimaal samenwerkt en bovenal: hoe je uitblinkt als jezelf.

Een greep uit wat je leert:

Energiek aan het werk

Krijg inzicht en handvatten in wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat je met energie en plezier aan het werk bent!

Inzicht in stress

We willen veel én er worden behoorlijk wat eisen aan ons gesteld. Dit geeft stress. Jij kan ervoor zorgen dat je toch voldoende energie hebt. Hoe? Dat leer je in deze training.

Insights discovery

Insights Discovery helpt je beter begrijpen welke rol je persoonlijkheid speelt in de manier waarop je met anderen communiceert en samenwerkt. In deze training leer je hoe je die inzichten kunt gebruiken.

De 7 eigenschappen van Covey

Stephen Covey beschreef 7 eigenschappen die bijdragen aan succes. Tijdens deze training ontdek je wat deze eigenschappen zijn, en hoe je die zelf kan toepassen.

Interactieve vaardigheden

Hier leren we je bewuster te worden over hoe jij en anderen communiceren en wat jij kan doen om de interactie effectiever te laten zijn.

Drijfveren

Iedereen heeft drijfveren en behoeftes. Wat zijn die van jou? En welke rol speelt jouw MBTI-profiel in wat jij belangrijk en prettig vindt?

Versterk je leiderschapsvaardigheden

Als professional zijn leiderschapsvaardigheden heel waardevol. Ook als je geen leidinggeeft aan anderen. Daarom besteden we daar extra aandacht aan in deze academy. Je leert helder te communiceren en effectief samen te werken. Hoe je jouw visie aan anderen kunt overdragen en zelfverzekerd beslissingen kunt maken. En bovenal: hoe je de mensen om je heen kunt inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen. Met deze vaardigheden sta jij sterker in je schoenen en open je nieuwe deuren in jouw carrière.

“We zien dat veel mensen zichzelf vooral inhoudelijk ontwikkelen, maar relatief weinig doen aan persoonlijke ontwikkeling. Hier groeit niet alleen je inhoudelijke expertise, maar er wordt ook volop ingezet op je innerlijke groei. Persoonlijke groei is bij Formorrow de sleutel tot duurzaam succes.”

Frank Boersma - Directeur Formorrow

“Nooit stoppen met bewust stilstaan bij waar je nu staat in het leven en nadenken over de volgende stap. Deskundige begeleiding kan je helpen om de juiste weg te kiezen.”

Jesse de Boer - Carrière Coach

Bouw aan je carrière

Met je persoonlijke coach kijk je verder vooruit. Hoe zie jij je toekomst voor je? Hoe bereik je jouw doelen? En wat maakt je gelukkig in je werk? Jouw coach staat voor je klaar voor al je vragen over morgen en de werkelijkheid van vandaag. Van kleine frustraties tot existentiële kwesties, je coach helpt je verder. In vertrouwen, natuurlijk. En vol vertrouwen in jou.

Leer onze coaches kennen:

ontmoet onze carrière coaches

Klaar voor de Discovery Day?

Zet de volgende stap in jouw carrière met de Formorrow Academy, en meld je meteen aan voor een intake. Is er een match? Dan nodigen wij je uit voor de Discovery Day. Daar ontdekken we welke banen passen bij je persoonlijkheid, werkervaring en talenten. Zodat jij de baan vindt waar jij helemaal tot je recht komt en alle ruimte hebt om door te groeien. Meld je aan via de knop hieronder!

plan je intake

Voor al je vragen

Kom ik in aanmerking voor de Professional Academy?

Onze Professional Academy is bedoeld voor iedereen met 2 of meer jaar werkervaring die toe is aan de volgende carrièrestap, én in het komende jaar graag persoonlijke groei wil gaan realiseren.

Uitgangspunt is dat je over relevante werkervaring beschikt. Omdat wij samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale plek in de IT, matchen wij jouw ervaring zorgvuldig met de opdrachtgever en de functie. Zo kom je altijd op de baan terecht die bij jouw wensen én kennis aansluit.

Twijfel je over de aansluiting tussen jouw ervaring en onze Professional Academy? Neem contact met ons op, dan denken we met je mee.

Wat leer ik in de Professional Academy?

Wij helpen jou met het vormen van je carrière zodat hij bij jou past. Dat betekent: weten wie je bent om te worden wat je wil. Je doorloopt een onderbouwd trainingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Je leert hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt, hoe je optimaal samenwerkt, en bovenal: hoe je uitblinkt als jezelf. En daar heb je je hele carrière baat bij.

Wat zijn mijn arbeidsvoorwaarden?

Je salaris komt te liggen tussen €3200 en €6000 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Belangrijk om te vermelden is dat je precies hetzelfde salaris krijgt van ons als wanneer je rechtstreeks in dienst zou gaat bij de opdrachtgever.

Hier bovenop ontvang je een jaar lang onze Academy, geven we op basis van een assessment inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten en ontvang je carrière coaching van een persoonlijk coach die je toegewezen krijgt.

Naast je werk word je maximaal uitgedaagd in je persoonlijke ontwikkeling om écht die volgende stap te maken als professional.

Andere belangrijke zaken zoals je vakantiedagen, vervoer en pensioen horen hier uiteraard ook bij en komen in onze persoonlijke kennismaking uitgebreid aan bod.

Hoe zit het met mijn arbeidscontract?

Het eerste jaar, gedurende je Academy, kom je rechtstreeks op contract bij Formorrow. Na deze periode ga je rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever waar je via Formorrow aan het werk bent gegaan.